luni, 2 iunie 2014

Declasificari dosare secrete - Rusia: Extratereştrii au baze militare pe fundul lacurilor şi oceanelor

Dosarele secrete din perioada comunista sunt scoase la iveala. Dosare care consemneaza fenomene stranii si inexplicabile cu care s-a confruntat armata rusa intr-o perioada de aproximativ 50 de ani.
Inainte ca aceste informatii sa fie facute publice s-a format o echipa de cercetare, condusa de un fost ofiter in marina rusa si cercetator celebru a fenomenului OZN, Vladimir Azhazha, care a emis teorii concludente cu privire la aceste fenomene.
Acesta a declarat: 
"Cincizeci la suta dintre intalnirile cu OZN-urile s-au petrecut in apa, fie in oceane, mari sau lacuri. In acest sens, tindem sa credem ca fiintele de pe alte planete iubesc apa"
In unul dintre dosare este povestita "patania" unui submarin rus care in timpul unei misiuni in
 Oceanul Pacific a detectat pe fundul oceanului sase obiecte neidentificate care se miscau cu viteze impresionante. In urma unor manevre impresionante, echipajul rus a scos submarinul la suprafata si astfel a reusit sa scape de urmaritori.
Obiectele neindentificate s-au ridicat din apa si au zburat spre cer pana cand nu au mai fost detectate de radar.
"In cele mai multe dintre cazuri, obiectele neidentificate dezvoltau viteze incredibile de peste 300 de noduri. Acceleratia era atat de puternica incat ai senzatia ca legile fizicii sunt sfidate de OZN-urile care se aflau in apa. Nu trebuie sa uitam ca in apa este extrem de dificil pentru a dezvolta asemenea viteze in conditiile in care un submarin din ziua de astazi nu se poate deplasa cu mai mult de 20 de noduri pe ora", a mai declarat Azhazha in raportul sau.
Lacul Baikal a fost si el martorul unei intalniri stranii ce s-a petrecut in anul 1982, unde un grup de pescari a alertat autoritatile locale ca mai multe lumini puternice se vad pe fundul lacului.
Armata a ajuns imediat la locul faptei impreuna cu o echipa de scafandri s-au scufundat in adancurile lacului. La aproximativ 50 de metri adancime s-au intalnit cu mai multe fiinte umanoide imbracate in costume argintii. 
Se pare ca scafandrii au incercat sa captureze acele entitati si repede, s-a iscat un conflict si trei soldati rusi au fost omorati si alt patru raniti.
"Este posibil ca acesti umanoizi sa aiba baze militare pe fundul apelor pentru ca acolo omul ajunge foarte rar. Aceasta este doar o ipoteza, dar trebuie si ea luata in calcul", este de parere fostul ofiter rus.
Aceasta stire nu este noua, dar a fost confirmata de catre autoritatile rusesti si asta este ceva extraordinar. Observam ca adevarul iese la iveala, ramane de vazut si care sunt motivele unor asemenea declasificari.

surse: http://www.romaniatv.net/
          http://www.efemeride.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu