sâmbătă, 14 iunie 2014

Descoperire extraordinara facuta de oamenii de stiinta sub scoarta Pamantului

De unde a venit apa pe planeta noastra? Este o intrebare la care majoritatea oamenilor de stiinta pareau a sti raspunsul. Din cer credeau ca a venit apa prin intermediul unor comete care ar fi lovit Pamantul.
O descoperire facuta recent de oamenii de stiinta a dat cu totul peste cap aceasta teorie. Se pare ca sub scoarta terestra s-ar afla un rezervor de apa cu un volum de trei ori mai mare decat toate oceanele subterane descoperite pana acum.
In aceste conditii se pare ca s-a creat o noua terorie cu privire la formarea oceanelor lumii. Conform acestei noi teorii oceanele s-ar fi format prin infiltrarea treptată a apei din interiorul Pământului spre suprafaţă. “Este o bună dovadă că apa provine dinăuntru,” spune Steven Jacobsen, de la Northwestern University, Illinois.
Descoperirea lui Jacobsen a fost facuta cu ajutorul a 2.000 de seismometre ce au fost folosite pentru a studia valurile seismice provocate de mai bine de 500 de cutremure, valuri care de deplasează în interiorul Pământului, dar care pot fi detectate şi la suprafaţă. Astfel, măsurând viteza valurilor la diferite adâncimi, cercetătorii au putut deduce ce tipuri de roci străbat valurile. Stratul de apă de sub scoarta terestra a putut fi identificat ca urmare a încetinirii considerabile a valurilor seismice, care traversează mai greu straturile de apă decât cele de rocă uscată.
Se pare ca descoperirea lui Jacobsen susţine un studiu recent, realizat la o universitate canadiană de către Graham Pearson, care a studiat un diamant adus la suprafaţă de erupţia unui vulcan, descoperind astfel că diamantul conţinea fragmente de rocă albastră, unde se afla stocată apa. Jacobsen îşi propune acum să verifice dacă acest ocean subteran “înfăşoară” sau nu întreaga planetă.
Pamantul este un vortex energetic plin de viata (fundamentul vietii este apa) asa ca apa a venit din interiorul lui si nu a fost preluata din afara sa. Apa este o forma energetica prezenta in tot spatiul acestei realitati, iar realitatea aceasta a fost creata de noi.
Totul a pornit din interior si nimic nu a venit de dinafara.

sursa: http://www.realitatea.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu