miercuri, 25 iunie 2014

Emil Strainu - Ruperile de nori din Dobrogea si Albena cauzate de experimente militare secrete

Zilele acestea am fost martorii unor fenomene meteorologice extreme. Fenomene care au produs foarte multe pagube si care au provocat "batai de cap" oamenilor de stiinta pentru a afla cauza acestora.
Furtunile electromagnetice sau incalzirea globala - aceste doua cauze stau pe buzele majoritatii oamenilor de stiinta. Emil Strainu, in schimb, pare sa puna aceste fenomene extreme pe seama unor experimente militare secrete. Experimente care au ca obiectiv manipularea climei si implicit a fenomenelor meteorologice - asa-numitul razboi meteorologic.
“Există schimbări geoclimatice realizate de unele ţări cu tehnologii avansate. Recentele ruperi de nori care au afectat Dobrogea şi staţiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră. Dacă se făcea analiza apei rezultate în urma ruperilor de nori, s-ar fi putut constata în structura ei moleculară caracteristicile apei marine, evaporată sub influenţa unor temperaturi ridicate şi condensată apoi în cantităţi uriaşe, la înălţimi mari, în nori cumulonimbus. Aşa se face că ruperea de nori controlată de experţii militari a produs efecte devastatoare. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitaţii abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deţinută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”, a declarat gen. Emil Străinu.
Daca aceste fenomene extreme sunt provocate de niste experimente secrete, intrebarea se pune - cine ne-a luat l-a tinta? Oare ne-a atacat Rusia?


sursa: http://www.libertatea.ro/

2 comentarii:

  1. JUCARIILE ASTIA LE CAM AU CAM TOATE GUVERNELE

    RăspundețiȘtergere
  2. asa si cand erau inundatii gen potop, cu ce fel de arme?

    RăspundețiȘtergere