vineri, 20 iunie 2014

Maria Orsic - Cazul straniu al femeiei care a intrat in contact cu o civilizatie extraterestra

Cunoscută și că Maria Orsitsch, aceasta s-a născut în Viena la data de  31 Octombrie 1895. Tatăl sau, Tomislav, a fost un imigrant din Zagreb iar mama sa, Sabiene Orsic era din Viena. În tinerețe Maria Orsic s-a alăturat mișcării naționaliste germane ce dorea alipirea Austriei cu Germania. 
In 1919 Maria Orsic se muta in Munchen si devine membru de frunte al celebrelor societati secrete Vril Gesellschaft si Thule, societati secrete înființate de mai multi ocultiști germani. Aceste societati, care si-a pus puternic amprenta peste istoria nazista a Germaniei (din ele a facut parte si dictatorul german Adolf Hitler) au avut drept scop contactarea unei civilizaţiile extraterestre existente în Univers și de a face un schimb de informații și eventual tehnologii.
Se spune ca toate femeile care faceau parte din societatea Vril erau de o frumusete rara iar Maria Orsic nu facea exceptie de la regula. Se pare ca aceasta femeie dispunea de o inteligenta superioara si de o predispunere latenta asupra fenomenelor supranaturale. Acest fapt a fost dovedit de capacitatea mediumica a acestei femei care a ajuns liderul Vrilerinelor.
Maria a fost pusă repede în legătură cu membrii cei mai importanti ai societăţii secrete Thule iar mai apoi şi-a creat propriul ei cerc împreună cu Traute A. şi alţi prieteni din Munchen, formând aşa-numita Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik , care a fost primul nume oficial al societăţii Vril. Pentru a se identifica, membrii organizaţiei ( Vrilerinnen ) purtau un disc, pe care erau reprezentate chipurile a două dintre cele cinci femei mediumi: Maria şi Sigrun.
În anul 1919 a avut loc o întâlnire secretă între membrii marcanţi ai celor trei societăţi principale ezoterice care activau atunci pe teritoriul Germaniei (Thule, Vril si Soarele Negru). Se pare ca, într-o cabană din apropierea localităţii Berchtesgaden, Maria Orsic ar fi arătat celor prezenţi transcrierile unor mesaje telepatice pe care ea le primise într-un limbaj secret al vechilor Cavaleri Templieri germani, ce îi era complet necunoscut.
In cadrul acelei intalniri Maria Orsic a prezentat două seturi de transcrieri ale mesajelor primite în timpul stărilor de transă: primul era cel în limbajul secret al Templierilor, iar al doilea set de mesaje era scris într-un limbaj inteligibil, despre care ea a sugerat că ar putea fi o limbă antică orientală. În scurt timp s-a dovedit că acest al doilea set de informaţii transmise pe cale telepatică era în limba sumeriană. Imaginile mentale percepute de Maria Orsic, in timpul intalnirii spiritiste, descriau o navă de zbor de formă circulară capabila sa efectueze zboruri interstelare.
Frumoasele femei din interiorul societatii Vril erau extrem de dorite de catre liderii germani. Acestea aveau toate parul lung pe care il foloseau ca pe o antena de inalta frecventa. Ofiţerul de rang înalt al SS, Rudolf Hess, a rămas vrăjit când tinerele mediumuri au format un cerc de spiritism şi au început să primească informaţii de la o rasă extraterestra necunoscută.
Extraterestrii cu care aceste femei au intrat in contact ar fi trait pe Pamant cu mii de ani în urmă, pe teritoriul Mesopotamiei și din motive necunoscute au ales să părăsească planeta. Astfel, aceste entitati au ajuns să populeze o planetă aflată în îndepărtatul sistem solar Aldebaran, din Constelaţia Taurului.
Comunicarea cu entitatile extraterestre se facea prin telepatie iar mesajele pe care le primeau erau într-o limbă care semana izbitor de mult cu sumeriana. Foarte multe mesaje erau trimise prin scriere automata. Sigrun (nume dat după una dintre cele nouă fiice ale lui Wotan, din mitologia scandinavă), una dintre liderile care s-a alăturat grupului era una dintre expertele care descifrau mesajele venite prin scrierile automate.
Potrivit Mariei Orsic, numele civilizatiei extraterestre cu care aceasta intrase in contact era sumi. Conform celor spuse de ea aceasta civilizatie, care pare sa fi avut contacte extrem de timpurii cu civilizatia umana, a stat la baza construirii monumentelor antice din Larsa, Shurrupak şi Nippur din Iraq.
Supravieţuitorii Potopului se pare ca au devenit mai apoi primii arieni şi în acest fel s-a realizat rezonanţa cu membrii societăţilor germane din acea vreme, care aveau la bază rudimente ale ideilor și concepțiilor acelor culturi antice.
Mesajele receptate de catre Maria Orsic au fost primite cu scepticism de catre reprezentanţii societăţii Thule care se aflau în acele momente în cameră, manifestându-şi neîncrederea şi solicitând dovezi suplimentare chiar în timp ce aceasta se afla în transă. In acel moment mediumul a început să aştearnă pe hârtie anumite semne ciudate şi caractere nemaivăzute, care mai apoi au fost identificate ca aparţinând vechii scrieri sumeriene, ce a fost precursoarea și sursa culturii babiloniene de mai târziu.
Desi contactul cu ceasta civilizatie a stat la baza inceperii celui de-al doilea Razboi Mondial se pare totusi că dorinţa civilizaţiei din sistemul Aldebaran nu a fost neapărat aceea de a ajuta naziştii să câştige războiul si sa domine lumea. –  ci mai curând dorinţa acestor fiinţe extratrestre a fost de a rezolva problema violenţei de pe Pământ, pe care aldebaranii au identificat-o mai ales în existenţa unei diferenţe sensibile de natură economică între Occident şi Orient.
Activitatea Mariei Orsic şi a celorlalte femei medium din societatea Vril nu a putut fi cunoscuta in totalitate. Anii 1925 si 1941 au fost invaluiti total in mister neramanand nicio informatie despre aceasta femeie si grupul sau de femei mediumice. În anul 1943, Maria şi Sigrun au luat parte la o întrunire secretă în staţiunea Kolberg. Telul principal al acelei intruniri a fost discutarea aşa-numitului „proiect Aldebaran”. Femeile medium din societatea Vril primiseră până atunci informaţii detaliate despre planetele locuite din jurul stelei Aldebaran şi ele doreau să realizeze călătoria cosmică spre acea destinaţie cu ajutorul tipului de navă ce fusese construită după planurile primite.
Se pare ca sfarsitul raboiului nu le-a prins nepregatite pe Maria si colegele sale. Acesteau au disparut  în 1945, exact în clipa în care Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. Din acel moment nu s-a mai auzit nimic despre frumoasele femei mediumice și nici despre mesajele extraterestre care încercau să ajute omenirea să realizeze un salt tehnologic, care să-i îmbunătățească percepția asupra vieții.
Nu stiu cat de binevoitoare au fost aceste entitati extraterestre cu care a comunicat aceasta femeie dar pot sa ma gandesc la faptul ca acest contact intre civilizatii nu a incetat in nicio clipa dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Daca aceste contacte le-au avut in prim plan pe aceste femei asta nu se stie. Cert este, ca aceste contacte au ajuns, mai mult ca sigur, la un nivel foarte avansat.
Personalitatea acestei femei este una foarte importanta (desi munca sa pare sa fi avut consecinte grave asupra umanitatii) deoarece a avut un impact extrem de important asupra omenirii. Cel putin, istoria recenta a fost practic decisa de ceea ce a reusit ea sa faca inlesnind misiunea organizatiilor oculte care au declansat un razboi devastator pe acest pamant.
Aceleasi organizatii care in acest moment au acaparat intreaga conducere mondiala.  Oare cei din sistemul Aldebaran sunt chiar niste baieti buni? Ceea ce s-a intamplat dupa momentul contactarii lor pare sa contrazica acest aspect. Dar adevarul este inca departe de noi.

surse: http://conspiratiisimistere.wordpress.com/
            http://www.efemeride.ro/
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu