marți, 3 iunie 2014

Mister - Ce se află de fapt SUB piramidele din Egipt?... Video

Descoperire ULUITOARE. Ce se află de fapt SUB piramidele din Egipt. "Am găsit asta cu Google Earth" 442Google Earth isi face treaba si mai descopera ceva misterios. Recent niste utilizatori ai celebrului motor de cautare a imaginilor captate din satelit au descoperit că în dreptul piramidelor din Egipt, pe cealaltă parte a Pământului se află nişte obeliscuri uriaşe şi un megalit localizat tocmai pe fundul Oceanul Pacific. 
Se poate observa ca la baza acestor turnuri exista o gaura uriasa ce pare a fi a fi o intrare ce duce adânc în fundul Pământului. Poate fi intrarea într-un tunel care străbate miezul Terrei”, spun cei care au realizat acest material. 
Pentru a vă convinge puteţi introduce coordonatele următoare pe Google Earth: 32°30’07.74″ S 149°52’46.51″ W.
Nu stiu daca este vreo intrare spre miezul Pamantului dar este cu siguranta ceva misterios. Este o descoperire extraordinara chiar daca nu este prea bagata in seama. Cu siguranta aceasta constructie are rolul de a completa si de a se conecta energetic la piramidele din Egipt. Dupa cum vedeti realitatea este extrem de misterioasa si de complexa in acelasi timp.

sursa: http://www.antena3.ro/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu