miercuri, 18 iunie 2014

NASA ne dezvalui viitorul spatial - Asa sa fie?

Recent NASA ne-a pus la dispozitie niste poze cu viitoarea nava spatiala care va calatori cu viteze warp. Cum NASA este considerata o entitate organizationala de bagat in seama toate  canalele media au preluat aceasta poza.
Vom calatori cu viteze warp, vom duce oameni pe alte planete, asta ne promite NASA. Dar daca aceasta nava reprezinta de fapt trecutul si nu viitorul?
NASA a avut acces la tehnologii care nu ne pot trece nici prin imaginatie. Conform declaratiilor lui Benjamin Robert Rich fost director al companiei Lockheed Martin, SUA  detine tehnologie care permite calatoriile interstelare.
Facand o paralele intre declaratiile acestui om (declaratii facute pe patul de moarte) si prezentarea acestei nave nu pot observ decat ca SUA incearca sa ne dezvaluie printr-o pista falsa ideea ca ei pot calatori intergalactic. Problema cea mai mare este... de ce o fac?
Trebuie sa fim constienti de faptul ca orice material sau poza publicata de NASA  are un scop. Un scop care nu ne este dezvaluit. De fapt cam asa lucreaza tote agentiile americane.
Se pregatesc din timp de desconspirari venite din afara si incearca sa le contracareze prin prezentarea acestor poze? Cea mai buna metoda de a masca adevarul este sa il prezinti in filme artistice sau proiecte pentru un viitor indepartat. Este greu pentru oricine sa capete credibilitate in fata oamenilor atunci cand vrea sa prezinte poze sau imagini cu obiecte spatiale care seamana cu cele din filme - este greu sa crezi intr-o poza ce-ti prezinta nava lui Luke Skywalker, de examplu.
Oare ce parere are Gary Mckinnon (hacker care a scos la iveala flota stelara a SUA si care a fost extradat si condamnat pentru asta) despre acest aspect?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu