luni, 9 iunie 2014

Oamenii de ştiinţă au reuşit teleportarea - Einstein contrazis!!

Teleportarea este unul din visele umanitatii. Cred ca oricine isi doreste sa ajunga in orice parte a Pamantului sau chiar a Universului intr-o fractiune de secunda si mai apoi sa se intoarca tot la fel de rapid.
Odata cu teleportarea distanta nu ar mai reprezenta nimic. Totul ar fi aproape si nimic nu va fi considerat prea indepartat.
Recent cercetatorii de la  Institutul de Nanoştiinţă Kavli din cadrul Universităţii de Tehnologie din Delft, Olanda, anunţă reuşita unei teleportari. Se pare ca cercetatorii au reusit sa teleporteze niste atomi pe o distanţă de 3 metri.
Profesorul Ronald Hanson precizează că deşi acum teleportarea umană este improbabilă, nu este ceva imposibil, pentru că nu contrazice nicio lege a fizicii. Oamenii sunt doar „o colecţie de atomi dispuşi într-un anumit mod” asa ca pot calatori prin unde de lumina.
Echipa coordonată de Hanson a reuşit pentru prima dată să teleporteze cuantic, cu o acurateţe de 100%, informaţia codificată în particule sub-atomice, pe o distanţă de 3 metri. Cercetătorii au folosit trei particule entanglate, un atom de nitrogen şi doi electroni, cu ajutorul cărora au teleportat informaţia.
Se pare ca Teleportarea cuantică este diferită de scenele prezentate în filmele science-fiction. Aceasta se bazează pe principiul entanglării particulelor (cuplare cuantică, n.r.), fenomen care fusese respins de Albert Einstein, care îl considera imposibil. Cu toate acestea, entanglarea a fost demonstrată ulterior ca fiind un fenomen real.
Ce este curios este faptul ca acesti cercetatori sunt constienti ca Einstein a gresit dar tot ei baga mana in foc ca celelalte legi ale lui nu pot fi incalcate. 
Legile lui Einstein au fost importante pentru oamenii de acum 60 de ani in urma pentru ca deschidea perspective fizice noi. Dar in prezent, opera lui Einstein prezinta puncte slabe si este normal sa fie asa.
Universul nu functioneaza dupa legile pe care acesta le-a observat ci functioneaza asa cum vrem noi sa functioneze. Toate legile fizice depind de constiinta noastra, ea decide cum functioneaza aceasta realitate. Iar legile acestei legi nu au nici-o valoare atunci cand te detasezi mental de ele.
Cercetatorii stiu acest fapt, dar cenzura impusa in interiorul mediului academic fac ca aceste legi scrise sa dicteze tonul in interiorul stiintei. Acest fapt nu poate duce decat la o stagnare in ceea ce privesc descoperirile in fizica cuantica.
Noii cercetatori invata fizica in functie de legile lui Einstein iar ei, mai tarziu, vor observa aceleasi legi - fiindca vor sa observe acest fapt. Fapt deja imprimat in subconstiinta lor.
Scoala nu face decat sa impuna niste limite pentru ca oamenii de stiinta de mai tarziu sa nu poata trece prea mult de aceste legi.
Revenind la teleportare nu pot spune decat ca in realitate aceasta exista de mai mult timp. Ceea ce se spune in acest articol este doar o mica "observatie obiectiva a realitatii" a unor cercetatori indoctrinati care chiar cred ca au descoperit ceva nou.
Nu uitati... TOTUL ESTE POSIBIL INTR-UN UNIVERS PLIN DE CONSTIINTA SI ORICE DESCOPERIRE ESTE DE FAPT DOAR O OBSERVATIE OBIECTIVA ASUPRA UNEI PARTI DIN REALITATE.
NIMIC NU ESTE LEGE ABSOLUTA. ORICE LEGE ESTE DE FAPT O LIMITA PE CARE NI-O PUNEM.
SINGURA LEGE VIABILA (NICI EA NU ESTE ABSOLUTA) ESTE LEGEA ATRACTIEI - TOTUL DEPINDE DE EA.

sursa: http://www.descopera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu