miercuri, 30 iulie 2014

Caz incredibil sau manipulare? - Un OZN filmat cand distruge mai multe masini... Video

In ultimul timp China se pare ca fost mult mai deschisa in ceea ce priveste fenomenul OZN decat celelalte puteri mondiale precum SUA si Rusia. Mai multe intamplari stranii ce au avut in prim plan obiecte zburatoare neindentificate au ajuns in presa, guvernul neincercand sa cenzureze aceste stiri si nici sa le impiedice, mai mult chiar, posturile tv si de radio nationale au comentat pe larg aceste subiecte.
Recent o stire legata tot de China, provincia chinezeasca SiChuan si tot de fenomenul OZN, a ajuns iar in presa internationala. De fapt este vorba de un filmulet postat pe YouTube care prezinta un OZN care ataca niste masini. La prima vedere pare o farsa dar, curios este ca, a ajuns la tv pe posturile din China.
In filmulet OZN-ul pare sa tinteasca o masina dar nu trage pana ce nu toti oamenii parasesc masinile. Imediat masina este tintita de "tirurile" OZN-ului facand-o sa explodeze.
Sincer vorbind, ma indoiesc de acest film, dar totusi ma pune pe ganduri usurinta cu care a ajuns pe posturi. Imi miroase mult a manipulare dar... cine stie.

sursa: http://www.bzi.ro/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu