miercuri, 23 iulie 2014

Desene vechi de 10.000 de ani cu extraterestri

Picturi rupestre din pesterile din Charama  - Arheologii au facut o serie de descoperiri in peșetrile din regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh care ar putea indica ca extraterestrii ar fi vizitat planeta noastra cu mult timp in urma.
Desenele rearezinta siluete umanoide isi un obiect triunghiular, care ar putea fi o nava spațiala. Potrivit analizelor preliminarii, picturile rupestre au o vechime de cel putin 10.000 de ani, scrie Times of India.
"Noile descoperiri sugereaza ca oamenii preistorici s-au intalnit cu fiinte de pe alte planete sau cel putin si-au imaginat lucrul acesta. Curiozitatea oamenilor de stiinta a fost deja starnita. Extinderea cercetarilor ese necesara pentru alte posibile descoperiri in zona. Din pacate, statul Chhattisgarh nu dispune de un expert in acest domeniu si avem nevoie de sprijin international", sustine arheologul JR Bhagat
Lantul de pesteri se afla in imediata apropiere a satelor Chandeli si Gotitola. Printre localnici circula cateva legende in legatura cu reprezentarile din stanca. Una dintre acestea, este o legenda straveche transmisa oral cu privire la ”oamenii rohela”, care veneau din cer cu un obiect zburator rotund si rapeau una sau doua persoane din sat, care nu se mai intorceau niciodata, potrivit localnicilor.


articol preluat din: http://www.esoterism.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu