duminică, 20 iulie 2014

Prabusirea avionului din Ucraina, o crima comisa cu un scop precis - Noua Ordine Mondiala

Nu pot sa nu trec cu vederea ceeea ce s-a intamplat in Ucraina zilele astea. Un avion plin cu oameni, 298 de oameni mai exact, a fost rapus de o racheta ucigasa trasa de catre - ucrainieni, rebelii pro-rusi sau rusi - cert este ca nimeni nu stie clar.
Ucrainenii au gasit chiar dovada ca avionul a fost doborat de rebelii pro-rusi dar aceasta varianta nu pare logica, sau poate ca rebelii nu au logica deloc in ceea ce priveste faptele lor - cine stie.
Doborarea acestui avion este o crima facuta cu un scop precis, asta este clar. Nu este nicio greseala, pentru ca doborarea unui avion la o asemenea inaltime nu poate fi facuta din greseala. Totul a fost premeditat si gandit pentru un scop anume.
Rusii, desi nu ii port la inima, nu cred ca au legatura cu acest incident. Nici rebelii nu cred ca au atentat la acest avion fiindca ar fi fost constienti ca un asemenea atentat le-ar fi stricat si mai mult imaginea si asa sifonata.
In toata aceasta problematica ne raman ucrainenii, pentru ca doar lor le-ar fi folosi acest atentat. Dar problema este alta. In interiorul spatiului ucrainean se confrunta forte straine. Guvernul ucrainean controlat de occidentali (occidentali care au starnit tot rahatul in aceasta tara prin agitarea spiritelor pe euro-maidan) a adus trupe straine care sa lupte contra trupelor de asalt rusesti care, practic, au ocupat estul Ucrainei.
Daca este sa ne luam dupa stirile de la tv rebelii pro-rusi fac adevarate masacre in zona ocupata de ei, dar lucrurile nu stau chiar asa.
Facand o comparatie cu alte razboaie din lume - Irak, Afghanistan, Vietnam etc, in care au participat americanii, putem observa faptul ca strategia media care este folosita dar si crimele la care asistam in aceasta perioada par sa fie similare. Asta nu face decat sa clarifice faptul ca americanii sunt bagati pana in gat in problematica ucraineana.
Crimele care sunt facute in interiorul Ucrainei par sa ii inculpte pe rebeli, desi cred ca au fost facute de trupele straine - asa au procedat tot timpul americanii, este strategia lor. Crimele facute de trupele straine au fost transferate asupra rebelilor de catre mass media, care are grija tot timpul sa ii prezinta pe rusi intr-o lumina sumbra.
Acum, nu sunt un sustinator al rusilor, ceea ce au facut acestia in toata aceasta istorie ma face sa cred ca nici ei nu sunt de partea dreptatii. Rusii par sa fie de partea credintei si a bisericii in timp ce americanii par sa fie de partea pierzaniei, dar doar par. In realitatea tot acest conflict a fost unul premeditat si de catre americani si de catre rusi iar pierzatorii suntem noi - umanitatea, care pare din ce in ce mai impinsa catre un sistem mondial dictatorial.
Revenind la cazul avionului prabusit nu pot sa ignor declaratia premierului ucrainean care afirma ca: "Este nevoie de persoane foarte calificate pentru a găsi ținte și a lansa rachete" ceea ce, in opinia mea, ii disculpa pe rusi si pe rebelii pro-rusi care nu ar fi avut niciun interes in a lansa un asemenea atac.
Nu pot nici sa trec cu vederea faptul ca Vladimir Jirinovschi facea previziuni sumbre, acum o luna in urma, despre cum va evolua scenariul conflictului din Ucraina.
In urma cu o luna acesta declara ca: „Vor începe luptele în Crimee, ei vor prăbuşi vreun oarecare avion de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul...“ Oare Jirinovschi o fi si el vreun Nostradamus sau toate detaliile acestui conflict au fost premeditate? Cred ca raspunsul logic este cel din urma ceea ce dovedeste ca razboiul din Ucraina este o facatura in care oameni fara nicio vina isi pierd viata si sufera pentru ca un grup de paraziti sa acapareze si mai tare puterea.
Conform site-ului din Republica Moldova, deschide.md, Jirinovschi a mai declarat tot atunci că „ una dintre metodele de a tensiona situaţia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iată că în toamnă avem un Maidan uşor, in iarnă un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, în februarie - cotitură şi preşedintele fuge. În martie - Crimeea. În aprilie-mai - încep să se lupte în Doneţk şi Lugansk şi în iunie deja borbardează. Acum şi asta e puţin, trebuie doborât un avion. Adică toate acestea reprezintă un scenariu şi nu este deloc o aventură . Totul este făcut de Kiev şi de trupele speciale ale statului ucrainean. Se lucrează după un scenariu stabilit de SUA: să se agraveze situaţia“.
Ceva, ceva din ce spune acest politician se distanteaza de adevar - nu numai Kievul si SUA sunt responsabile de aceasta situatie ci si Moscova. 
Totul este un scenariu bine gandit in care pierzatori vom fi noi, oamenii, dar acest conflict ne va afecta in masura in care noi vom continua sa fim orbi si inconstienti in legatura cu aceasta situatie. Cu cat ne vom conforma la ceea ce spune mass media cu atat vom pierde mai mult. Cu cat vom constientiza mai bine situatia cu atat ne vom elibera din paienjenisul in care suntem bagati. Noi decidem.

surse: http://www.evz.ro/        sursa foto: http://www.evz.ro/
            http://adevarul.ro/

Un comentariu:

  1. poate in august incepe razboiul ca sa aiba si mai multa lume dreptate

    RăspundețiȘtergere