duminică, 13 iulie 2014

Proiectul Serpo - Aventura extraterestra

Filmele de la Hollywood reprezinta o modalitate utila de a ne destinde. Siropoase, bine regizate si ecranizate, avand efecte speciale ultraperformante, productiile filmografice par sa ne introduca rapid in lumea lor... de aceea si sunt bine vandute de americani.
Se pare ca de multe ori aceste filme par sa ne spuna adevarul. Stiu, sunteti obisnuiti cu filmele biografice sau inspirate dupa o intamplare reala. Dar ce ar fi daca un film sf ar fi inspirat dintr-o fapta reala?
Filmul in cauza se numeste Close Encounters of the Third Kind, regizat in 1977 de celebrul regizor Steven Spielberg. Dupa cum probabil stiti, filmul prezinta un contact masiv de gradul trei intre guvernul american si o civilizatie extraterestra.
Conform lui Len Kasten, autor al cartii "Istoria secreta a extraterestrilor - Interventii de natura extraterestra in armata, guvernare si tehnologie" toata aceasta poveste ecranizata este adevarata si prezinta de fapt un proiect ultrasecret derulat de armata SUA pentru a lua legatura cu o civilizatie extraterestra ce provenea de pe planeta Serpo din sistemul binar Zeta Reticuli.
Marea masa a informatiilor referitoare la acest program s-a scurs catre lume prin intermediul a douazeci si unu de e-mailuri trimise de o persoana, la care se face referire numai folosindu-se numele "Anonimul", si destinate unui cerc inchis de cunostinte de nivel inalt al fenomenului OZN, incepand din data de 2 noiembrie 2005.
Anonimul sustinea faptul ca ar fi fost ofiter superior in cadrul DIA, iar actualmente este purtator de cuvant oficial al unui grup de sase persoane din DIA, trei pensionate si inca active. Grupul a decis sa creeze un website si sa publice aceste e-mailuri pe internet prin intermediul "Anonimului".
Operatiunea Crystal Knight sau ceea ce acum se numeste Proiectul Serpo pare o poveste uimitoare care incepe odata cu incidentul extraterestru de la Roswell. "Anonimul" spune ca prabusirea de la Roswell a avut loc dar au fost implicate doua nave extraterestre.
Prima nava a fost gasita, relativ intacta, ingropata intr-o coasta de deal la sud-vest de Corona, New Mexico, in data de 5 iulie 1947, de o echipa de arheologi iar cea de-a doua a fost gasita doi ani mai tarziu, in 1949, intr-un loc izolat de langa Datil, New Mexico, de doi fermieri.
Potrivit "Anonimului", au fost descoperiti patru extraterestri morti la Corona si sase extraterestri la Datil. Se pare ca la Corona a supravietuit un extraterestru. Supravietuitorul a fost dus la Laboratorul National Los Alamos din New Mexico si a devenit cunoscut sub denumirea de Entitatea Biologica Extraterestra nr. 1 (EBE nr. 1).
Cercetatorii au observat ca entitatea comunica prin diferite tonalitati, exact ca in in filmul Intalnire de gradul trei. Totusi cercetatorii au gasit o modalitate de comunicare cu acesta astfel ca extraterestrul le-a povestit ca provenea de pe o planeta din sistemul Zeta Reticuli situata la aproximativ 40 de ani-lumina de Pamant.
Dupa ce a trimis sase mesaje catre planeta mama,EBE nr. 1 a murit in cursul verii din anul 1952. Prin decembrie 1952 s-a reusit comunicarea cu civilizatia ebeana.
In anul 1962 s-a stabilit faptul ca ebenii aveau sa trimita o alta misiune pe Pamant in luna aprilie 1964 iar contactul avea sa se petreaca la Baza Holloman a Fortelor Aeriene, in apropiere de Alamogordo, New Mexico.
Inainte de a ajunge nava extraterestra pe Pamant, presedintele american J.F. Kennedy decide sa aprobe un plan de schimb de echipe militare speciale. Astfel se stabileste sa se trimita doisprezece astronauti pe Serpo, iar ei sa lase un eben aici, in custodia guvernului SUA.
Dupa luni intregi de discutii s-a stabilit sa se trimita persoane cu cariere militare, casatorite si fara copii, preferabil ele insele orfane si care sa aiba abilitati speciale multiple. Dupa ce au fost alese, persoanele au intrat intr-un stagiu de pregatire extrem de sever.
In 1964, intalnirea s-a produs exact cum fusese planificata. Vizitatorii extraterestri au fost intampinati de 16 oficiali guvernamentali de rang inalt ai SUA. Comunicarea dintre cele doua specii a fost facilitata de doua dispozitive electronice, extrem de avansate, de traducere, aduse de catre extraterestri.  
Extraterestrii au decis ca schimbul sa se faca peste un an. In anul 1965, o nava extraterestra a aterizat, de data asta intr-un loc prestabilit din Nevada Test Site (NTS) - o rezervatie uriasa a Departamentului  Energiei, situata la aproximativ 152 de km nord de Las Vegas, folosita anterior pentru testarea armelor nucleare.
Cei doisprezece  au urcat la bordul navei impreuna cu 4 tone de provizii care sa le ajunga pentru 10 ani de sedere. Calatoria spre Serpo a durat 10 luni timp in care astronautii s-au confruntat cu un disconfort considerabil. Comandantul relateaza a doua zi la bord: "Ne-am asezat pe scaune si peste noi si scaun a fost pus un container transparent. Am fost izolati in aceasta bula sau sfera. Am putut sa respiram bine si sa vedem, dar ne-am simtit ametiti si confuzi. Cred ca am atipit sau am lesinat. Cred ca este o alta zi, dar ceasul spune ca a trecut o ora de cand ne-am asezat".
Inainte sa ajunga pe Serpo un membru al echipajului a avut un accident si a suferit o embolie pulmonara de pe urma careia a decedat. Se pare ca extraterestrii au dat dovada de respect fata de ceremonia funerara a astronautilor, dar, dupa aceea, au preluat cadavrul.
La aterizare comandantul echipajului relateaza: Vedem planeta pentru prima oara. Coboram pe rampa. Ebenii ne asteapta in numar mare. Vedem un eben mare, cel mai mare pe care l-am vazut pana acum.. Cred ca tipul asta este seful. Mai inalt cu 30 de cm decat ceilalti. Seful ne spune ca suntem bine-veniti pe planeta... suntem condusi intr-o arena descoperita. Seamana cu un teren de parada. Pe jos e praf. Privind in sus, vad cerul albastru. Cerul este foarte limpede. Vedem doi sori. Unul mai stralucitor ca celalalt. Peisajul este ca de desert, ca Arizona sau New Mexico. Nu vedem niciun fel de vegetatie. Sunt dealuri unduite, dar numai praf... Lumina aproape ca ne orbeste fara ochelarii de soare... Ce mai planeta".
Pe Serpo astronautii au putut vedea experimentele pe care micii gri le fac pe unii oamenii luati de pe Terra dar si pe alte entitati si au considerat ca aceasta este o latura malefica a acestei civilizatii. Ce este interesant in aceasta povestire este modul de organizare a acestei specii.
Pe acea planeta existau cam 650.000 de indivizi iar toti ebenii maturi munceau. Un consiliu de guvernatori controleaza complet populatia, acesti guvernatori avand calitatea de membri pe viata.
Observand acest tip de organizare nu pot sa nu ma gandesc la ceea ce ni se pregateste in viitor - o reducere a populatiei pana la 600.000 sau 500.000 de locuitor si control total. Oare ceea ce vor conducatorii oculti are legatura cu ceea ce se intampla pe planeta micilor gri?
Din cauza ca au pierdut notiunea timpului pe Serpo astronautii au ajuns sa stea 13 ani in loc de 10. Din cei 12 astronauti pe Pamant s-au intors doar 8 astronauti (1978) care au fost chestionati un an intreg de Biroul Fortelor Aeriene pentru Investigatii Speciale, totul concretizandu-se intr-o carte de trei mii de pagini. Apoi au fost trecuti in viata civila. Toti astronautii absorbisera doze mari de radiatie cat timp s-au aflat pe planeta Serpo ceea ce le-a scurtat serios speranta de viata. Ultimul supravietuitor al acestui proiect a decedat in anul 2002.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu