joi, 24 iulie 2014

Project Horizon - Bază secreta americana de supraveghere a Terrei de pe Luna

Cu zece ani inainte ca primii astronauti sa simuleze primii pasi pe Luna, intr-un cadru cat se poate de pamantean, autoritatile americane intentionau sa construiasca pe Luna o baza secreta de supraveghere a Terrei.
In ziua in care s-au implinit 45 de cand Neil Armstrong a pasit pe solul improvizat de Stanley Kubrick, inseland o lume intreaga cu falsa lui aselenizare (20 iulie), raportul cu numele de cod "Project Horizon" scotea la iveala secrete extraordinare.
Raportul a fost intocmit in 1969 si are peste 100 de pagini. Potrivit ABC News, in interiorul raportului se vorbeste despre propunea şi instalarea pe Lună a unui sistem de arme, care ar fi permis guvernului american să lanseze arme şi proiectile nu doar spre Terra, ci şi în spaţiul îndepărtat.
Autoritatile americane mai doreau sa detoneze pe Luna o bomba nucleara pentru a studia efectele ei in spatiu. In acest raport autorii lanseaza si o serie de speculatii despre efectele pe care radiaţia ar fi putut să le aibă asupra extratereştrilor.
Desi raportul nu vorbeste despre finalizarea acestui proiect putem deduce ca el a fost dus la bun sfarsit. Trebuie sa fii naiv sa crezi ca SUA, care imediat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial detinea aproape toata flota germana de OZN-uri si aproape toti specialistii nazisti care au construit aceasta flota, nu au finalizat un asemenea proiect care le-ar fi dat un avantaj real in spionarea permanenta a Terrei. 
Mai mult ca sigur ca aceasta baza este operationala in acest moment. Este fara indoiala ca o mare parte a bugetului negru american s-a indreptat catre aceasta baza care ne monitorizeaza toate miscarile in acest moment.

sursa: http://www.mediafax.ro/            sursa foto: http://spatiusiastronomie.scienceline.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu