joi, 10 iulie 2014

Ruinele unui oras misterios in Antarctica

Antarctica este una dintre cele mai controversate și misterioase zone de pe Terra. Numeroase amanunte stupefiante au inceput sa iasa la iveala incepand cu 2001, moment in care opinia publica a aflat pentru prima data ca numeroase structuri megalitice se afla ingropate sub stratul gros de gheata din regiunea polara din sudul Pamantului.


Armata americana a inceput sa trimita numeroși specialiști in Antarctica și nimeni nu cunoștea motivul. Tot in acel an 2001, s-au mai aflat vesti conform carora a fost nevoie de un echipaj medical de urgenta in acea zona, pentru a trata personalul care lucra sub gheata arctica. Şi tot atunci, toata regiunea a fost zguduita de un cutremur neobisnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar in zona bizarei structuri de sub gheata.


Un alt eveniment important al anului 2001, dupa ce armata americana se pare ca a inceput sapaturile sub gheata, a fost aparitia unei anomalii magnetice puternice in acea zona, care s-a raspandit pana in vecinatatea bazei rusesti Vostok din Antarctica. Cercetatorii rusi au fost socati si uimiti de ceea ce au observat atunci.


Bomba despre misterul Antarcticii fusese astfel detonata și in 2002, un echipaj de televiziune s-a deplasat la fata locului pentru a realiza reportajul secolului. În cele mai elitiste cercuri se vorbea despre descoperirea Atlantidei sau chiar a numeroase orașe ramase intacte sub stratul gros de gheata.Straniu sau nu, membri echipei de televiziune au disparut fara ca nimeni sa nu le mai dea niciodata de urma. Interesant este faptul ca armata americana a recuperat camera de filmat, care s-a gasit la circa 200 de kilometri de Statia de Cercetare McMurdo. Echipa de televiziune reușise sa filmeze mai multe lucruri misterioase din Antarctica. Guvernul american a decis sa cenzureze filmarea respectiva din motive de securitate nationala. Avocatii postului de televiziune, care trimisese echipa disparuta in Antarctica, au intentat un proces de amploare prin care au incercat sa recastige filmarea respectiva. Nici pana in ziua de astazi reportajul nu a putu fi recuperat, dar doi soldati ai marinei SUA, care au participat la vizionarea filmului au avut curaj abia in 2012 sa vorbeasca despre imaginile șocante filmate.


Este vorba despre ruinele unui oraș imens, care se afla la circa 3000 de metri sub gheata. De asemenea, echipa de televiziune mai filmase și trei structuri imense care seamana extrem de bine cu piramidele din Egipt. Imediat dupa ce descoperirea fusese realizata, mai multe echipe de arheologi au fost trimise la fata locului pentru a analiza ruinele. Știrea cu privire la cele trei piramide antice a facut inconjurul lumii in 2012, pentru ca de atunci și pana in prezent nimeni sa nu mai sufle o vorba despre orașul antic din Antarctica.


În prezent, zvonurile spun ca armata americana a deplasat in zona ruinelor orașului antic numeroși soldati. Ei au incercat in nenumarate randuri sa intre in structurile abandonate, dar atunci cand se apropiau un sentiment straniu punea stapanire pe ei. De asemenea, dureri de cap și iluzii vizuale stranii sunt starile cele mai comune definite de cei care au incercat sa se apropie de structurile megalitice din Antarctica.


sursa: http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu