marți, 29 iulie 2014

Voxxi News: Papa - Discurs important cu privire la primul contact extraterestru

Dupa multi ani de tacere Vaticanul pare sa fie din ce in ce mai deschis fata de problema extraterestra. Astfel ca, dupa ce a recunoscut ca viata extraterestra inteligenta ar putea exista, Vaticanul pare sa fie pus pe fapte mari, cel putin asa ne spune jurnalista Rosana Ubanell de la Voxxi News care susţine că Vaticanul se pregăteşte pentru a da o declaraţie despre viaţa extraterestră şi implicaţiile teologice pe care le are existenţa unor fiinţe în afara Pământului. 
Rosana Ubanell a declarat ca Papa Francisc este gata să ofere o declaraţie cu privire la "First contact" doar ca detaliile nu au fost încă anunţate oficial. Conform jurnalistei interesul Vaticanului asupra vieţii extraterestre este bine documentat de conferinţe recente pe astrobiologie organizate de Observatorul Vaticanului şi Universitatea din Arizona.
Papa Francisc pregăteşte o declaraţie importantă la nivel global cu privire la viaţa extraterestră şi implicaţiile sale teologice. S-ar putea să nu fie o sarcină uşoară pentru biserică de a interpreta Sfânta Scriptură, în cazul în care se va găsi viaţă pe alte planete şi omul nu va fi singura creatură făcută după chipul lui Dumnezeu” a declarat Rosana Ubanell.
Din declaratiile pe care le-a facut anterior si prin declaratiile pe care vrea sa le faca in viitor Vaticanul, practic, se pregateste de un prim contact extraterestru. Este adevarat ce sustine jurnalista Rosana Ubanell cand spune ca interesul Vaticanului asupra vietii extraterestre este bine documentat, pentru ca in realitate preotii de la Vatican stiu mai multe despre extraterestri decat am crede noi ca stiu.
Vaticanul detine cele mai multe antene de captare a undelor din spatiu ceea ce ma face sa cred ca ei, intotdeauna, au studiat cu mare atentie problema extraterestra. Au stiut din totdeauna acest secret dar nu au vorbit nimic despre el pana cand au crezut ca lucrurile par sa le scape din mana asa ca au considerat ca este mai bine sa se pregateasca pentru viitor - cel putin la nivel de declaratii sa se pregateasca.

sursa: http://www.evz.ro/                     sursa foto: http://activenews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu