luni, 25 august 2014

Adevarul despre noul razboi din Irak - Cine sta in spatele teroristilor din Irak

Noul razboi din Irak naste controverse. Controverse care par sa scoata adevarul la iveala. Adevar care insa nu pare sa fie de partea americanilor care tot timpul incearca sa "fardeze" realitatea cu mii de minciuni inventate de mass media care este la picioarele lor.
Zona Golfului Persic a fost, tot timpul, o zona extrem de exploziva. Impartita de englezi, in timpul dominatiei lor in zona, Orientul Mijlociu s-a transformat intr-un teritoriu instabil - trebuie mentionat faptul ca oriunde s-au implicat occidentalii (englezii, francezii sau americanii) lucrurile s-au alterat mai apoi.
Spatiul Orientului Mijlociu a fost impartit in state artificiale, fara nici-o legatura cu distribuirea natiunilor in teritoriu. Acest fapt a dus la crearea multor conflicte intre minoritatile fiecarui stat in parte ceea ce a facut ca noile entitati statale create sa fie niste tari slabe si usor de manipulat.
Revenind la Irak, tara afectata de dominatia englezo-americana, aceasta are de suportat acum un nou conflict extrem de grav, care afecteaza extrem de mult populatia bastinasa nevinovata. Acest nou conflict are in prim plan doi rivali - SUA si SIIL, noul Calif Islamic terorist.
Problema care se pune este - cine sprijina financiar aceasta factiune terorista?  Unii reporteri nu au stat degeaba si au cautat raspunsuri, asa ca raspunsurile au venit de la sine. SIIL a fost finantata ani de-a randul de donatori bogati din Kuweit, Qatar si Arabia Saudita, tari prietene ale Statelor Unite si s-a dezvoltat cu ajutorul elitei de donatori bogati din regiunea Golfului Persic.
Donatori bogati care au avut si care au si in continuare tot sprijinul SUA. Spun asta pentru ca aceste mari familii au afaceri prospere in SUA, dar vad ca americanii nu sunt ingrijorati de acest fapt.
Este stiut faptul ca in 1990, SUA a atacat Irakul pentru a "elibera" Kuweitul din ghearele dictatorului irakian. Acum, Kuweitul ii ajuta pe succesorii lui Saddam sa distruga Golful Persic - curios nu? 
Tot timpul bogatii Kuweitului, Qatar-ului si ai Arabiei Saudite (tari aliate SUA si care primesc sume considerabile de la acest stat), avand aprobarea tacita a regimurilor care conduc aceste state, au spalat bani alimentand conturile celor din SIIL dar si ale altor grupari extremiste, precum al-Nusrah Front, bransa siriana a Al-Qaeda - SUA a stiut intotdeauna de acest fapt.
Cunoscand aceste adevaruri putem sa ne facem in minte un tablou destul de bine conturat in ceea ce priveste conflictul din Irak. Totul este o facatura. O facatura care are la baza Oculta Mondiala si care are scopul precis de a destabiliza Orientul Mijlociu pentru ca mai apoi sa destabilizeze intreg mapamondul. Daca inca nu v-ati prins de treaba asta este momentul sa va treziti!

sursa: http://europolitics.ro/         sursa foto: https://deveghepatriei.wordpress.com

4 comentarii:

  1. Un semn ca kazharii sionistii sunt in spatele acestei grupari este faptul ca Israelul nu se simte deloc amenintat de SIIL. De obicei oricand aparea cineva care amenita Israelul, acesta reactiona puternic. Acum, israelienii stau "linistiti" si-si vad de treaba cu bombardarea palestinienilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai curios este faptul
    ca aceasta grupare paramilitara finantata de catre guvernul american a atacat si cucerit obiective din Siria si Libia..., inclusiv Tripoli.Doar asa pot yankeii sa-i bata pe Iranieni..., folosind islamul drept portdrapel.

    RăspundețiȘtergere