duminică, 3 august 2014

Ceva inexplicabil in apropierea Pamantului

Ce poate fi aceasta? Ceva inexplicabil in aproapierea PamantuluiO „anomalie triunghiulara, care are puncte de lumina”...

Comentariile cu privire la imagini reperate nu demult de catre Google Moon continua sa creeze controverse, ori comentarii mai mult sau mai putin ironice. Speculatiile au explodat pe marginea unor imagini discutabile, care par sa arate ceva inexplicabil pe suprafata Lunii .

Ar putea fi vorba

"Este este doar un crater ciudat, sau e altceva ? ", „Este intr-adevar acolo, nu falsificat si nu am nici o idee despre ceea ce este”, continua comentariile de pe net cu privire la misterioasa descoperire.
Potrivit site-ului Tech si Gadget News, „forma gigantica arata de fapt ca marginea unei nave imense, poate fi un secret tehnologic de pe Pamant, dar este mult mai mare decat orice avion construit vreodata pe Terra” .
O „poveste” de acest gen nu este noua. Doar „variantele” ei difera. Spre exemplu, in 2013, un filmulet publicat de catre un site destinat cercetarii fenomenului OZN arata o constructie ciudata pe Luna. Cei care cred in teoria conspiratiei sustin ca ar putea fi vorba de o baza extraterestra secreta. Imaginile au fost publicate de Scott Waring, de la site-ul ufosightingsdaily.com. În cadru se observa o constructie asemanatoare unui hexagon.
Waring spune ca, de fapt, sunt mai multe cladiri, aflate intr-un crater lunar. Una din ele seamana cu un turn lat, „care are si o scara mare la intrare”, sustine el, citat de International Business Times.
Ipoteza existentei unei baze extraterestre pe Luna a fost lansata in celebrul serial SF „Dosarele X”. Buzz Aldrin, unul dintre primii oameni care a pasit pe Luna, a declarat ca ar fi vazut atunci un obiect misterios orbitand in jurul satelitului natural...


material preluat din: http://www.esoterism.ro/

Un comentariu: