miercuri, 6 august 2014

De ce au aparut cele doua cratere in Siberia? - Video

Un crater uriaş, cu un diametru de 80 de metri, s-a format subit în urmă cu cateva saptamani în nordul Siberiei, într-o regiune bogată în gaze naturale. In zona au fost realizate multe fotografii din avion. Fotografii ce prezintă un fel de groapă uriaşă aproape perfect cilindrică, cu diametrul de 80 de metri, ce a apărut dintr-o dată în Peninsula Yamal din nordul Rusiei, al cărei nume se traduce prin sintagma "Capătul lumii".
Acest fapt a dus la o dezbatere intensa in randul oamenilor de stiinta, astfel ca Andrei Plekhanov, un reputat cercetător de la Centrul pentru studii arctice si alţi cercetători ruşi s-au deplasat la faţa locului pentru a analiza craterul şi pentru a descoperi felul în care acesta s-a format. Acestia au ajuns la concluzia ca acel crater uriaş reprezintă cel mai probabil rezultatul "acumulării unei presiuni excesive" sub pământ, din cauza schimbărilor de temperatură din regiune.
O mare parte a expertilor rusi au ajuns la concluzia ca explicaţia cea mai probabilă are legătură cu fenomenul de încălzire globală, care eliberează în aer gazele naturale de suprafaţă, care explodează în atmosferă ca "dopul unei sticle de şampanie".
La doua saptamani de la descoperirea acestui crater misterios în Siberia, cercetătorii ruşi au mai identificat alte două asemenea găuri inexplicabile. Aceste doua cratere sunt mai mici, dar cu o structură asemănătoare, iar cercetătorii  par sa nu aiba deocamdată nici o explicaţie cu privire la originea lor.
Una din cele două cratere are diametrul de 15 metri şi a apărut lângă satul Antipayuta, districtul Taz, tot în peninsula Yamal din Siberia, unde a fost descoperită prima groapă, mult mai mare. Cel de-al doilea crater se află lângă satul Nosok, regiunea Kransoyark. Acesta are un diametru de doar 4 metri şi o adâncime estimată între 60 şi 100 de metri.
Daca la primul crater misterul se rezolvase cele doua cratere noi aparute par sa le dea peste cap toate teoriile. De ce au aparut aceste cratere si ce se ascunde sub ele, aceasta este o intrebare la care foarte multi oameni de stiinta vor raspunsul.
Gandind logic, probabil ca aceasta zona este una de flux energetic. Flux energetic care se manifesta prin fenomene care inca nu sunt explicabile. Nu sunt explicabile fiindca nivelul gandirii noastre se bazeaza doar pe latura materiala.
Zona respectiva se comporta ca un vulcan si probabil ca asta si este. Doar ca nu se comporta ca un vulcan cu lava ci cu gaz, caci zona este una bogata in gaz.  Cratele descoperite sunt adevarate "gauri negre" care pulseaza o cantitate infinita de energie.
Probabil ca atunci cand vom intelege cu adevarat cum se comporta Universul si lumile astrale vom intelege si cum functioneaza Pamantul. Atunci vom intelege cum functioneaza intreaga realitate si atunci il vom putea cunoaste pe Dumnezeu. Pana atunci vom umbla bezmetici prin intunericul mintii noastre blocate in planul material.

sursa: http://www.descopera.ro/        sursa foto: http://www.descopera.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu