joi, 21 august 2014

Decapitarea jurnalistului James Foley metoda eficienta de manipulare prin frica

Teroristii din Statul Islamic au publicat o inregistrare VIDEO cu decapitarea unui jurnalist american. Casa Alba e ingrozitaInstaurarea Noii Ordini Mondiale se face calcand pe cadavre si pe sentimentele oamenilor. Noul razboi care se pare ca a izbucnit in Irak pare sa fie o modalitate eficienta de manipulare prin frica si prin demonizarea adversarului inchipuit.
Adversarul lumii civilizate pare sa fie un adevarat salbatic. Un salbatic ce contrasteaza puternic cu lumea moderna care a fost construita de catre Oculta Mondiala. O lume civilizata care, insa, sustine cu bani aceste factiuni teroriste pentru a produce teroare in randul oamenilor obisnuiti.
Aceasta executie brutala, care "a scapat" pe internet si in varianta necenzurata are rolul de a da motive de razboi Statelor Unite. Oamenii sunt ingroziti si infricosati la ideea ca asemenea oameni, precum salbaticii calai, ar putea ajunge in Europa sau SUA si ar putea raspandi teroare. Astfel, oamenii tind sa dea credit SUA sa bombardeze si sa macelareasca populatia irakiana care a mai ramas in acest stat, parca blestemat de soarta.
Inainte de a ne gandi la ceea ce s-a intamplat cu reporterul James Foley trebui sa ne mutam atentia si la macelurile pe care le-au facut kurzii (teroristi sustinuti pe fata de SUA pentru a lupta impotriva Statului Islamic nou instaurat in Irak) in randul populatiei yazide din nordul Irakului. Dar se pare ca valoarea indivizilor americani este mai mare decat valoarea celor islamici. Se pare si ca moartea unui singur om cere varsare de sange de proportii.
Revenind la noul Stat Islamic instaurat in Irak sau la Al Qaida (sunt aceeasi teroristi implicati) aceasta factiune terorista a fost creata de SUA, cu mai multi ani in urma, in Arabia Saudita, avandu-l ca sef pe agentul CIA, Osama bin Laden.
SUA a recunoscut ca l-a inarmat si l-a sustinut financiar pe Osama bin Laden in timpul Razboiului Rece dar mai apoi a sustinut ca acesta s-a rasculat, pur si simplu, impotriva unchiului Sam. Trebuie sa fii tare naiv sa crezi ca sutele de agenti CIA au intors armele impotriva statului care ii hranea si care le permitea o viata in lux (Osama bin Laden a fost sau este miliardar, familia acestuia fiind stabilita in SUA si avand afaceri uriase aici).
Chiar executia lui bin Laden a fost foarte bizara, cadavrul acestuia fiind practic de nerecunoscut si fiind aruncat in apa pentru a respecta un ritual localnic desi tot aceeasi americani au calcat pur si simplu in picioare toate ritualurile musulmane locale cand au intrat cu armata in Irak sau Afghanistan.
Executiile lui bin Laden si lui James Foley sunt pentru naivi si din pacate naivii sunt intr-un numar extrem de mare. Nu pot sa nu remarc accentul britanic al calaului lui James Foley care (daca ar fi sa ne luam dupa americani ar fi un cetatean britanic musulman care a plecat de buna voie in razboiul din Irak) pare sa dezvaluie faptul ca teroristii jihadisti sunt mai "occidentali" decat ni se spune.

sursa foto: http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu