joi, 28 august 2014

Fenomen inexplicabil petrecut in adancurile Oceanului Pacific - Video

Ce au văzut doi piloţi danezi care survolau peninsula rusă Kamchatka: "Fenomenul este INEXPLICABIL". Iată ce se întâmpla SUB ape 442Doi piloti au fost martori la un fenomen inexplicabil ce s-a petrecut in adancurile Oceanului Pacific intre Rusia si Alaska. Cei doi piloti survolau aceasta regiune si au fost uimiti sa observe o lumină roşie strălucitoare venind din adâncurile Oceanului Pacific.
Pilotii zburau dinspre Hong Kong către Anchorage, Alaska, iar acest fenomen i-a intampina la sud de Peninsula Kamchatka. Acestia sunt de parere ca au survolat un vulcan subacvatic care a erupt dar lucrurile nu sunt chiar asa de simple.
Luminile sunt destul de enigmatice si cred ca nu sunt rodul unor eruptii - poate ma insel. Pilotul danez JPC van Heijst a declarat că a fost cea mai terifiantă experienţă pe care a avut-o până acum în cariera sa, scrie jurnalul.ro.
"Cu cât ne apropiam mai mult, cu atât lumina era şi mai strălucitoare, cerul şi norii căpătând o culoare portocalie înfricoşătoare", a declarat unul dintre piloti.

sursa: http://www.antena3.ro/          sursa foto: http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu