luni, 11 august 2014

Fenomen misterios - Fantoma surprinsa in Palatul Stanley din Marea Britanie... Video interesant

FantomeFantomele sunt entitati care exista in alte spectre vibrationale - nu stiu cat sunt ele "sufletele" unor oameni decedati sau nu. Potrivit http://www.dailymail.co.uk/, vanatorii de fantome din Marea Britanie sustin ca au inregistrat o filmare a unor trei entitati, care ar fi apartinut unor copii decedati, urcand pe scara de interior a palatului.
"Dupa fiecare investigatie, ne uitam pe filmari sa vedem daca am prins ceva. Nu ne-a venit sa credem ce am vazut. In mod clar, apar trei figuri, probabil de copii, pe scari", a declarat unul dintre vanatori.
Se pare ca fantomele au fost tacute avand in vedere faptul ca cei care s-au aflat in camera, in timpul evenimentelor, spun ca nu au sesizat nimic ciudat si nu si-au dat seama de prezenta entitatilor.
Filmarea pare una destul de plauzibila atata timp cat un editorial cu pretentii, precum Daily Mail, a rezervat un loc, desi unul scurt, pe pagina site-ului sau.
Cert este ca odata cu aparitia camerelor de filmare din ce in ce mai performante aceste inregistrari paranormale s-au inmultit. Trebuie mentionat faptul ca aceste postari extraordinare, facute in alte spectre vibrationale, sunt puternic umbrite de o sumedenie de filmulete trucate de multi internauti in cautare de accesari.

sursa: http://stirileprotv.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu