duminică, 17 august 2014

Kappa Beta Phi - Organizatia secretă a bancherilor de pe Wall Street

Masoneria, Skull and Bones sau Iluminatii, aceste organizatii au ajuns sa fie cunoscute in intreaga lume si sunt facute responsabile de toate problemele politice si economice ale omenirii. Dar aceste organizatii sunt doar ramurile unei mari fratii. A unei mari fratii care a ramas in intuneric total.
O alta ramura a acestei fratii intunecate o reprezinta Kappa Beta Phi. Aceasta organizatie are la picioare Wall Street-ul, facand astfel sa ii fie subordonata intreaga economie americana cat si mondiala.
Organizatia Kappa Beta Phi este o fratie a tuturor bancherilor de pe Wall Street ce a fost fondată înainte de 1929 şi ascunsă de ochii publicului. “Kappa Beta Phi”, este organizatia care se trage dintr-o filială a frăţiei secrete pentru studenţii eminenţi ce a apărut la universitatea americană Yale, prin secolul 19. Centrele cele mai importante ale acestei fratii secrete sunt la Yale, Harvard şi Cambridge, în Marea Britanie. Numele- “Kappa Beta Phi”- pare sa provina de la expresia greacă “Φιλοσοφία Βίου Κυβερνήτης”, care înseamnă “filozofia de a-ţi dirija viaţa”. 
In interiorul fratiei fiecare membru trebuie sa jure fidelitate celorlalţi 14 companioni, alături de care, mai apoi, ia parte la ritualul de iniţiere, şi de asemenea, jură să nu dezvăluie ceea ce se întâmplă în interiorul societăţii. O cheie de aur, gravată cu imaginea unei mâini şi a unui deget îndreptat spre cer, trei stele, şi litere greceşti, care au şi dat numele societăţii este simbolul acestei mari organizatii. Pe spatele cheii, se găsesc iniţialele SP.
Locul de nastere al acestei organizatii a fost Universitatea Yale din SUA care in prezent se afla pe locul doi in topul celor mai bogate universitati din lume cu un buget ce depaseste suma de 18 miliarde de dolari. In cadrul acestei universitati au studiat senatorii John Kerry, Prescott Bush (bunicul lui George Bush Junior); ex- preşedinţii George H. W. Bush, George W. Bush, William Howard Taft (1909-1913), Gerald Ford (1974-1977), Bill Clinton (1993-2001); Hillary Clinton, scriitorul Jonathan Littell, premiat de Academia Franceză, actriţa Jodie Foster. Printre membrii de onoare: John D. Rockefeller, fondatorul familiei Rockefeller, Woodrow Wilson, al 28-lea preşedinte al SUA, Calvin Coolidge, al 30-lea preşedinte american, Franklin D. Roosevelt, al 32-lea preşedinte, Harry S. Truman, al 33-lea président des États-Unis, Jimmy Carter, al 39-lea preşedinte; scriitorul Isaac Asimov, inventatorul Alexander Graham Bell, Mark Twain, Henry James. 
Fratia organiza dineuri fastuoase care permiteau aparitia femeilor goale care mai apoi se soldau cu petreceri deochiate. 
Inceputul anului 2014 a debutat cu o intalnire anuala ale membrilor frăţiei bancare “Kappa Beta Phi” ce a avut loc la hotelul St. Regis din Manhattan. Hotelul St. Regis este un adevărat palat din New York, unde un o cameră poate costa si peste 1.000 de euro pe noapte. Ziaristii care au avut acces la aceasta intrunire au facut parte din cercul mass mediei controlate si chiar si asa acestia n-au reuşit decât să surprindă, de departe, sosirea invitaţilor la hotelul St. Regis: bărbaţi îmbrăcaţi în smooching, femei cu rochii elegante şi cu pălării. Aceasta defilare a luxului s-a facut pe sub tavanul pictat cu heruvimi goi, îndreptându-se spre lift. La adunare au participat nume mari ale business-ului mondial precum Josh Harris, senior managing director la Apollo Global Management LLC, locul 655 în topul Forbes al miliardarilor, şi Paul Parker, directorul de achiziţii al Barclays Capital, care a lucrat înainte la Lehman Brothers. Se pare ca cei doi oameni de afaceri au fost iniţiaţi la această cină anuală de la începutul lui 2011. Unele surse anonime spun că la întâlnire a fost prezent şi Robert Benmosche, directorul executiv al American International Group Inc, care anunţase în octombrie că urmează un tratament pentru cancer, dar acum se pare ca era plin de energie. Responsabili cu întreţinerea atmosferei au fost bobocii, iar Paul Parker a prezentat un filmuleţ, făcut cu ani înainte, care îi înfaţişa pe foştii lui colegi de la Lehman Brothers încărcând o capsulă a timpului. O capsulă a timpului reprezintă o enciclopedie de obiecte şi/sau informaţii cu valoare istorică, având de obicei rolul de instrument de comunicare cu următoarele generaţii şi cu arheologii, antropologii şi istoricii din viitor.
In interior membrii organizatiei stau asezati în jurul meselor rotunde, acoperite cu catifea neagră semn al opulentei si al puterii de care dau dovada. In acest moment fratia secreta este condusă de Alfred E. Smith IV, iar printre membrii cu funcţii se află personalităţi de marcă precum Michael Bloomberg, primarul New York-ului şi Jon Corzine, fostul guvernator al statului New Jersey. Anul trecut in cadrul unei mari intalniri, cel de al 374-lea miliardar al SUA, Richard Severin Fuld Jr., supranumit Big Dick, era PDG la Goldman Sachs şi datorită gradului pe care-l deţinea în “Kappa Beta Phi” a cântat: “Cum rezolvaţi problema numită Lloyd Blankfein ? Este mic, este chel, avionul lui este în întârziere când Obama îl cheamă”…  Se pare ca Blankfein unul dintre membrii frăţiei, deci nu era prezent la dineu, dar doi bancheri de la Goldman Sachs au renunţat la discursul lor. Cei prezenţi la dineu s-au amuzat si au făcut şi glume de genul : “Cei de la FBI au emis astăzi o alertă, Al-Qaïda se pregăteşte să lanseze un atac ce va pune la pământ economia planetei. Am o veste pentru ei: Congresul a decis s-o facă el”. 
Organizatia a fost infiintata in 1929 inaintea marelui crash financiar si a fost partasa la dezastrul economic care a urmat caderii Wall Street-ului. 
Multe lucruri nu mai sunt de zis in legatura cu aceasta organizatie. Ea face parte dintr-o sumedenie de organizatii secrete care sunt controlate de Oculta Mondiala. Organizatii care faciliteaza pastrarea secretelor si care sunt usor de controlat.
Indivizii care fac parte din aceste organizatii sunt niste personalitati obscure, lacome si usor de manipulat prin intermediul banilor. Aceste personaje devin mai apoi tapi ispasitori atunci cand situatia o cere. Un astfel de exemplu l-a reprezentat Bernard Madoff, care a ispasit pedeapsa unei golanii tolerate de aceasta organizatie si de catre sistem.

sursa: http://www.independent-al.ro/    sursa foto: http://www.thereformedbroker.com/
            http://www.ziarulevenimentul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu