marți, 26 august 2014

Kong Keng - Baietelul de doi ani care vindeca orice boala

Un băiețel de doi ani vindecă orice boalăKong Keng este un baietel in varsta de doi ani originar din satul Knor, Provincia Kampong Cham, Cambodgia. Desi inca nu stie sa vorbeasca sau sa mearga corect puterile sale sunt uimitoare.  Se spune ca intr-o saptamana a insanatosit 200 de bolnavi doar printr-o atingere a sticlelor cu ulei de eucalipt puse de rudele bolnavilor pe podeaua umeda de lemn.
Copilul vindeca cu ajutorul mamei sale, in varsta de 21 de ani, care ii poartă manuta copilului peste crestetul bolnavilor adunati cu miile in fata colibei de lemn din satul sau.
“L-a vindecat pe fratele meu care a fost paralizat după un accident de motocicleta”, a declarat Sung Bahn pentru revista “Vice”. Oamenii sustin ca dupa ce atinge uleiul de eucalipt, acesta devine un leac universal pentru orice maladie, a vindecat bolnavi de cancer, orbi, surzi sau suferinzi de alte maladii îngrozitoare.
“Peste 1.000 de oameni au fost vindecaţi după ce au băut sau şi-au uns trupul cu ulei de eucalipt atins de Keng. Vin oameni din întreaga lume, de toate religiile şi nu înţeleg miracolul, însă recunosc puterile copilului”, a declarat primarul satului, Sou Hen.

sursa: http://gandul.md/                  sursa foto: http://www.presaonline.com/

Un comentariu:

  1. Nu e nimic întâmplător.....una dintre "minunile" planetei este templul Angkor Wat

    RăspundețiȘtergere