marți, 5 august 2014

Misterul fetitei cu puteri extraordinare

Nascuta in anul 1951, in Germania, Veronica Seider uimea lumea, in acea perioada, cu capacitatea sa deosebita de vedere. Este stiut faptul ca oamenii sunt niste entitati ce sunt capabile de a distinge anumite culori sau obiecte materiale dintr-un spectru vibrational destul de limitat.
Veronica Seider, in schimb, putea vedea atat de bine incat avea capacitatea de a identifica fetele oamenilor de la 1.6 km departare. Ochiul uman nu poate distinge cu claritate obiectele aflate la distanta deoarece detecteaza fotonii sau razele de lumina pe care lucrurile le emit / reflecta. Este cunoscut faptul ca obiectele emit o raza luminoasa pana la o distanta de maxim 3-4 microni. 
Un exemplu este cum putem vedea noi stelele de pe cer. Noi putem vedea stelele de pe cer sau obiectele de la orizont, dar nu le si putem distinge.
Nu acelasi lucru il putem spune despre Veronica Seider care avea aceeasi capacitate ca un telescop, vederea ei find de 20 de ori mai puternica decat un ochi obisnuit. Ea mai putea sa distinga foarte clar pixelii pe culori (rosu, albastru, verde) de la televizor.
Acesta este un exemplu a ceea ce am putea detine atunci cand constiinta noastra s-ar putea extinde. Din pacate acest gen de capacitati fizice dar si spirituale in acelasi timp sunt detinute de un numar de persoane limitat, majoritatea oamenilor multumindu-se sa distinga doar o mica parte a realitatii.

sursa: http://wow.bzi.ro/      sursa foto: http://wow.bzi.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu