miercuri, 27 august 2014

Misterul piramidei construite de Ceausescu la Pitesti

Piramida a ajuns o ruinaO cladire piramidala cunoscuta si ca Piramida din Pitesti se poate observa langa orasul Pitesti pe autostrada A1 si se poate ajunge la ea numai de pe malul Argesului, pe langa statia de epurare. Localnicii se feresc sa stea prea mult in apropierea acesteia, din cauza unor povesti auzite de la parinti despre anumite fenomene paranormale care s-ar fi petrecute acolo.
In perioada comunista piramida a purtat numele de “Laboratorul National de Cercetare Fundamentala”, si se spune ca ar fi fost cladita de serviciile secrete sau de armata cu scopul de a purifica apa si de o transforma in apa potabila folosind metode inedite.
Sefa proiectului de cercetare a fost dr. Marioara Godeanu,  cercetatoare de la Institutul Central de Biologie, iar metoda folosita in interiorul piramidei era filtrarea apelor reziduale folosind nufarul de Nil ca filtru de sedimente. Rezultatul era o apa purificata mai eficient dar si un mal, biomasa, care era folosit in agricultura ca ingrasamant. Rezultatele au fost extraordinare datorita folosirii nufarului de Nil dar si a piramidei in sine, pentru ca apa murdara era urcata in varful acesteia, folosindu-se pompe, si curgea catre sol printr-un labirint de canale cu verdeata si nuferi, iar in bazinele de la baza ajungea limpede precum cristalul.
La purificarea apei era folosit si efectul de piramida creat de forma constructiei care nu era intamplatoare. In interiorul constructiei piramidale s-a observat ca plantele evoluau in mod spectaculos si cu o viteza mult mai mare decat intr-un mediu natural. 
In interiorul piramidei s-au facut si multe studii farmaceutice. A fost studiata de catre cercetatori influenţarea fenomenului de cristalizare din soluţii suprasaturate, în sensul numărului de germeni şi a mărimii acestora, remarcîndu-se diferenţe semnificative în funcţie de zona din piramida în care era plasat cristalizorul. Astfel s-a observat cum creşte viteza de polimerizare a unor răşini epoxidice.
S-au facut si masuratori radiestezice, observandu-se ca spatiul interior, desi aparent identic, era structurat intr-un anume fel.
A fost observat faptul ca vibraţia piramidei interacţionează cu componentele materiei astfel ca esenţele de flori sunt amplificate iar cristalele cresc facand ca apa sa piarda gustul de clor.
Piramida din Pitesti a fost construita avand la baza numarul de aur 1,618, proportie care se regaseste, ca o marca a Divinitatii, în toată lumea vie.

In interiorul piramidei s-au facut numeroase experimente

Cercetarile s-au intrerupt brusc. Intr-o noapte oamenii care lucrau la intretinerea instalatiilor au fost evecuati cu ajutorul unor masini negre. De pe urma acestei piramide s-au dezvoltat mai multe legende precum cea a unor paznici bolnavi care si-ar petrecut tura de noapte dormind in piramida si care mai apoi s-ar fi trezit sanatosi, sau a unor femei carora medicii nu le dadeau nici o sansa sa faca copii si care, mai apoi, sub efectul constructiei de sticla au devenit mame. In acest moment piramida se afla intr-o stare avansata de degradare.
Cert este ca in interiorul acestei piramide s-au facut mai multe experimente extrem de interesante de care am putea sa beneficiem si in prezent daca ele ar continua, dar politicienii nostri inca nu stiu sau nu vor sa lucreze pentru folosul tarii, preocupandu-se mai mult cu lupta pentru "osul puterii" si pentru imbogatire proprie.

P.S. Materialul a fost inspirat de pe site-ul http://www.cancan.ro/. Am observat ca foarte multe materiale interesante sunt ascunse sub rubrici bizare sau in reviste de scandal unde veridicitatea lor poate fi pusa la indoiala.

sursa foto: http://www.cancan.ro/

Un comentariu:

  1. Foarte interesant. Efectul de piramida este cunoscut dar cercetarile nu continua, in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere