vineri, 1 august 2014

Noi cercuri extraterestre au aparut in lanurile de grau din Bavaria - Video

Germany-Crop-CircleO plimbare facuta de un turist cu un balon cu aer cald s-a sfarsit cu o descoperire de senzatie. Turistul in cauza a descoperit in Bavaria un desen elaborat si de o simetrie perfecta. Cercul a fost gasit pe proprietatea fermierului Christoph Huttner din Weilheim.
Vestea s-a raspandit fulgerator si in numai cateva zile zona a fost impanzita de curiosi. Proprietarul terenului, fermierul Christoph Huttner, a declarat că nu el este autorul acestor complicate cercuri din lan, dar ca el crede însă că este o farsă făcută de nişte studenţi care au venti aici în vacanţă.
In timp ce unii jurnalisti se intreaba daca nu cumva totul este o farsa unii spun ca simt o energie aparte in locul respectiv si cred ca desenul e facut de extraterestri. Desenul este destul de complex fiind format din dintr-un cerc mare si alte cateva fragmentate in interior, are diametrul de 75 de metri. 
Expertii care cerceteaza fenomenele paranormale cred ca desenul a aparut dupa aterizarea unei nave extraterestre. Nanny Tober, expert in paranormal: "OZN-urile sunt inconjurate de un camp magnetic, asta s-a dovedit deja stiintific. O posibilitate este ca un asemenea camp magnetic sa fi generat desenele."
Zona cu pricina a ajuns loc de reculegere, pelerinii care ajung in zona se reculeg, mediteaza sau incearca sa inteleaga mesajul pe care l-ar fi lasat extraterestrii.
Ceea ce ii curios in acest caz este faptul ca acel teren se afla in apropierea celei mai mari statii terestre de comunicare cu satelitii, din Germania. Acum stau si ma intreb, oare nu cumva cei din interiorul statiei mai comunica si cu altcineva in afara de sateliti?
Asemenea cazuri au mai existat si in SUA, Puerto Rico sau Marea Britanie. In data de 20 august 2001, în apropiere de antena parabolică gigantică de la Chilbolton, Anglia, în lanurile de cereale au fost gravate diferite modele geometrice complexe de formă rectangulară. Unul dintre ele reprezenta imaginea unui umanoid extraterestru, iar cea de a doua ar fi fost un posibil răspuns la un mesaj radioelectric trimis în spaţiu în 1974 din Arecibo, Puertor Rico, din incinta institutului SETI – Search for Extra Terrestrial Intelligence (Institutul de Cercetări asupra Inteligenţei Extraterestre).
Dupa cum vedeti nimic nu este intamplator, iar aceste noi forme in lanurile de grau nu fac exceptie de la regula. Bineinteles, secretul este bine pastrat.

surse: http://stirileprotv.ro/             sursa foto: http://mashable.com/
           http://www.descopera.ro/
           http://www.yogaesoteric.net/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu