marți, 12 august 2014

Teoria Conspiratiei - Actorul Robin Williams ucis de Oculta Mondiala

Aceasta teorie este din ce in ce mai abordata de catre o parte a fanilor acestui mare actor. Cei drept unele decese, precum cele ale lui 2Pac si Michael Jackson stau sub semnul bizarului - cei doi, spre sfarsitul carierei, au fost pe fata impotriva Ocultei Mondiale.
In ceea ce priveste cazul mortii lui Robin Williams nu ma pot pronunta si nici nu vreau sa ma pronunt. O parte a conspiratiilor sunt de fapt metode de manipulare si de distrugere a credibilitatii teoriilor plauzibile. Ele sunt introduse in mass media pentru a "ameti" o parte a oamenilor care inca nu sunt lamuriti in ceea ce priveste adevarul.
Este adevarat ca Williams a jucat in niste filme extraordinare care, de multe ori, au reprezentat adevarate "filme mesaje" ce au avut scopul de a dezvalui adevarul maselor - a jucat si in filme de manipulare colectiva insa. Dar de aici si pana la crima este totusi un drum lung - poate ma insel.
Nu vreau totusi sa redirectionez atentia oamenilor de la realitate catre o moarte in care lucrurile sunt inca neclare, ar fi ceva nedrept, asa ca, prin acest material doresc sa dau un sfat tuturor celor care citesc acest blog - nu va implicati in teorii marunte, chiar daca acestea se dovedesc adevarate, priviti lucrurile in ansamblu, ele va vor arata adevarul.

sursa foto: http://www.ticketmaster.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu