luni, 4 august 2014

Top Secret - FBI: O specie extraterestra ne vizitează din alta dimensiune

O specie extraterestra venita dintr-o alta dimensiune spatiu-timp, ne viziteaza frecventa inca din anul 1947. Acest fapt este scos la iveala de catre un document FBI desecretizat. Documentul arata ca guvernul american stie despre vizitele extraterestrilor inter-dimensionali.
Documentul cu pricina reprezenta de fapt un avertisment pe care FBI-ul îl trimitea oamenilor de știință, cadrelor militare, dar și agenților secreți cu privire la extratereștrii proveniți dintr-o altă dimensiune. Se pare ca niste entitati extraterestre inter-dimensionale au devenit brusc interesate de tot ceea ce însemna specia umană, motiv pentru care autoritățile americane au intrat în alertă și au emis avertizarea în cauză.
Conform acestui document autoritatile americane s-au și întâlnit și au comunicat cu această specie de extratereștri, aspect subliniat de numeroase detalii impresionante.
Documentul ofera detalii impresionante despre aceasta specie extraterestra. Se pare ca entitatile extraterestre venite dintr-o dimensiune necunoscută nouă nu dețin formă fizică și sunt creați dintr-un alt tip de materie. Materie care devina invizibila odata cu vibratiile diferite ale planetei noastre. Este mentionat faptul ca extraterestrii sunt dotati cu o inteligenta iesita din comun.
Acestia detineau o tehnologie mult mai dezvoltata decat a noastra posedand nave spatiale capabile să dispară fără urmă. Navele puteau fi comandate de la distanta si astfel nu aveau nevoie de echipaj. Extraterestrii detineau detineau un sistem de radar care le permiteau să capteze locurile de trecere de la o dimensiune la alta.
Documentele desecretizate ale FBI sau ale oricarei agentii secrete americane contin o gramada de dezinformari. Pe langa niste adevaruri documentele cu pricina sunt pline de minciuni care au rolul de a deforma adevarul si de a-l masca. Acest motiv ma face sa fiu suspect cu privire la acest document - dar cine stie.


sursa: http://www.realitatea.net/          sursa foto: http://armoniacosmica.wordpress.com/
            http://www.efemeride.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu