joi, 11 septembrie 2014

Adevarul iese la iveala - Americanii au prezentat imagini falsificate cu avioane care au intrat in turnurile WTC - VIDEO

Odata cu timpul adevarul iese din "carapacea de fier" in care a fost inchis si ni se dezvaluie in totalitate. Conform obiectiv.info imaginile socante, cu avioanele care izbeau turnurile WTC, nu mai par atat de credibile.
O dovada o reprezinta  avionul cursei 175 care pare sa  patrunda foarte uşor în al doilea turn al World Trade Center, fără să explodeze la impact. Curios este faptul ca aripile subţiri ale avionului pătrund intacte printr-o structură atât de groasă de oţel şi beton ceea ce in mod normal este imposibil.
Astfel ca, urmarit cu incetinitorul filmul prezinta aripa stanga a avionului care pare sa treaca prin spatele unei cladiri alaturate, imagine care nu poate fi decat o eroare grafica a unui montaj video realizat în studio şi nu o filmare live a evenimentului.
Este imbucurator ca adevarul ni se arata si este si mai imbucurator ca publicatiile importante il si prezinta.

sursa: http://www.obiectiv.info/    sursa foto: http://www.obiectiv.info/Un comentariu:

  1. daca vreti sa stiti mai mult,pt ca inceputul seamana f mult cu altul de pe alt blog,o sa aflati cum au fost daramate aceste turnuri de catre schizofrenicii care vor sa conduca lumea in complicitate cu alti dementi fascisti... accesati : burebista2012.blogspot.ro/...

    RăspundețiȘtergere