luni, 22 septembrie 2014

Baba Vanga - Vladimir va fi stapanul lumii

"Pamantul Crimeii se va departa de la malul sau si se va duce spre un alt mal. "Atunci cand se va desprinde de malul ei si se va duce la alte maluri, se vor cutremura pesterile de sub pamant si se vor prabusi muntii de la Soare-Apune, in timp ce alti munti se vor inalta cu semetie inspre Soare-Rasare". 
"Va veni Sagetatorul care va sta douazeci si trei de ani si va nimici ceea ce statuse in picioare mai inainte, tot douazeci si trei de ani".
"Nu exista nicio forta care sa poata lovi RusiaRusia va continua sa creasca si sa infloreasca in continuare. Iar daca destui oameni se vor topi ca gheata, unul va ramane intact. El se va numi Vladimir si va fi gloria Rusiei. Cu el, Rusia va matura tot raul din calea ei si va deveni stapana lumii".
Aceste catrene se spune ca ar apartine Babei Vanga, o celebra prezicatoare care a prezis foarte multe evenimente dar care a si dat-o in bara cu multe din prezicerile ei. Catrenele respective au fost publicate de portalul rusesc http://esoreiter.ru/.  Conform portalului prezicerile Babei Vanga au fost publicate la Moscova in 4 volume in anul 1999 si se mai gasesc in vanzare.
Stirea in cauza a fost deja publicata in mai toata mass media dar, dupa parerea mea, aceste profetii sunt flori la urechi. Flori la urechi inventate de rusi in razboiul lor mediatic cu occidentul.
Este curios cum Baba Vanga a scris catrene atata timp cat a fost oarba. Si mai curios este faptul ca ea nu a scris catrene ci pur si simpu a prezis direct. Dupa cum am mai spus - viitorul il construim noi cu gandurile, faptele si sentimente noastre care pot fi influentate de asemenea mizerii publicate in mass media.
Nu lasati ca gandurile voastre sa fie poluate de false profetii - voi sunteti profetii acestei realitati.

sursa: http://www.ziare.com/

2 comentarii:

  1. Atunci, de ce le publicati, sunteti ,,idioti,,?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu eu am publicat stirea, eu doar am comentat-o. Stirea a fost publicata de marile trusturi media de la noi din tara.

    RăspundețiȘtergere