miercuri, 24 septembrie 2014

Fara secrete

CIA, NASA, NSA, FBI si asa mai departe, aceste agentii ultra-secrete reprezinta uneltele unui guvern mondial secret. Un guvern mondial secret care ne reneaga dreptul la a avea o libertate deplina.
In spatele guvernului mondial, putin mai jos pe scara ierarhica, stau marile familii evreiesti - Rothschild, Rockefeller, Morgan etc, care lucreaza sub un paienjenis de secrete. Sub marile familii se afla corporatiile multi-nationale care, sub masca corectitudinii, au creat mii de modalitati secrete de a manipula guvernele si de a-si subjuga angajatii. Sub corporatii se afla guvernele, care par a fi la vedere dar nu sunt, ce cauta sustinerea electoratului folosindu-se de minciuni si de secrete.
Institutiile statului folosesc date secrete pentru a proteja oamenii. In ceea ce priveste oamenii, ei au multe secrete unul fata de celalalt. Parintii au secrete fata de copii, fratii au secrete pe care nu le impartasesc intre ei... etc.
Dupa cum vedeti totul este un lant nesfarsit de secrete. Desi suntem o Constiinta Cosmica noi ne indepartam unul fata de celalalt prin secrete. Secretele noastre au facut ca aceasta lume sa fie condusa in secret - Oculta Mondiala este produsul unei societati care are la baza secretul.
Oamenii cred ca secretul este ceva bun, asa ca ascund copiilor foarte multe lucruri in speranta lor de a nu le impartasi anumite aspecte care sa ii influenteze negativ. Prin acest fapt ei creaza un lant al slabiciunilor si al secretelor. De fapt, toti avem secrete pe care nu vrem sa le impartasim cu ceilalti. Ceilalti din jur, par straini, desi unii din ei ne sunt prieteni, dar, conform gandirii noastre, nu putem sa le impartasim viata noastra.
Totul este secret si astfel ne indepartam unul de celalat. Dupa cum vedem secretele sunt otrava pentru societatea noastra si asta nu face decat sa ne indeparteze de adevar.
Pentru a descalci acest paienjenis de secrete este nevoie de a ne deschide. Nu... nu este nevoie sa ne spunem toate intimitatile si secretele la toti si in public ci este nevoie de a ne deschide, putin cate putin, pentru a ne spovedi tuturor celor pe care ii consideram mai apropiati si de a le recomanda sa faca la fel.
Lucrurile nu se vor rezolva deodata dar, in timp, omenirea va sparge tabuurile care ne despart. Nimic nu este imposibil.

sursa foto: http://www.garbo.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu