joi, 18 septembrie 2014

Independenta Scotiei produsul unui plan ocult

Dupa caderea cortinei comuniste din Europa o serie de state au inceput brusc sa se dezmembreze. Inceputul l-a avut fosta Iugoslavie (dezmembrare care a continua si care a ajuns la apogeu odata cu obtinerea independei Muntelui Negru si Kosovo) iar mai apoi Cehoslovacia. Dupa aceste doua dezmembrari miscarile separatiste au inceput sa isi intensifice prezenta in tarile europene.
Conflictul din Tara Bascilor, Spania, a luat amploare si a mai produs alte focare in Catalonia si chiar Andalusia. Partea de nord a Italiei a inceput sa emita si ea pretentii de independenta fata de sudul Italiei, mai sarac. Belgia, o tara mica ce-i drept, dar care are la dispozitie sume imense de bani, pare sa se imparta in doua sub presiunile separationiste exercitate cu o forta din ce in ce mai mare.
Desi razboiul din Irlanda de Nord (Marea Britanie) parea ca va duce in final la independeta acesteia, se pare ca acest conflict s-a mai linistit si a creat premisele unei dezmembrari pasnice a Marei Britanii prin pretentiile de independenta ale Scotiei.
In afara de aceste tari putem vorbi de dezmembrarea Moldovei (acest stat desi pare neinsemnat, prin pozitionarea lui strategica poate favoriza ruperea acestei zone - acest fapt se poate observa in prezent cand amenintarile separatistilor din Trasnistria par sa dea fiori tuturor tarilor vecine), care desi nu e trecuta pe harta ea exista in realitate, a Georgiei si a Armeniei - ultimele doua tari fiind bogate in petrol si gaze naturale.
Intre timp, cea mai mare tara a Europei, in afara de Rusia, Ucraina, se dezmembreaza vazand cu ochii in fata trupelor straine (trupe rusesti si occidentale) prezente in acest stat. Intrebarea care se pune: cine are de castigat din aceasta problema?
Castigatoare este, fara doar si poate, Oculta Mondiala care prin faramitarea Europei se asigura ca poate avea un control deplin asupra populatiei din aceasta parte a lumii.
O tara mare care isi produce in totalitate nevoile alimentare, industriale si energetice, este un mare pericol pentru parazitii oculti pentru ca nu poate fi usor manevrata. Nu poti santaja o tara cu oprirea fluxurilor investitionale si energetice daca statul respectiv are capacitatea de a-si asigura singur nevoile de baza pentru o dezvoltare economica durabila. Astfel ca, in ultimii ani Oculta Mondiala s-a asigurat ca tarile mari si dezvoltate trebuie dezmembrate si asa se si intampla.
Oculta Mondiala se foloseste de grupurile separatiste finantandu-le dar si de niste decizii politice istorice care au dezavantajat una dintre partile teritoriale ale unui stat sau minoritate. Miscarile separatiste care la inceput par sa fie neimportante, in timp, se dezvolta intr-atat de puternic incat ajung sa puna in pericol existenta statului din care fac parte. Acest fapt este o realitate care devine din ce in ce mai prezenta in statele europene actuale iar independenta Scotiei pare sa fie doar inceputul.
Miscari separatiste se regasesc in aproape fiecare stat european important - Germania, Romania, Slovacia, Franta, Spania, Italia, Marea Britanie, Moldova, Armenia, Georgia, Rusia, Bosnia - Hertegovina, Macedonia, Finlanda, Ucraina, statele baltice etc.
Toate aceste miscari separatiste isi au rolul lor in cadrul Noii Ordini Mondiale, iar cei care participa activi la ele sunt total orbiti de avantul lor nationalist. Trebuie sa recunosc ca  in o parte a acestor grupari separatiste exista si cei care "merg cu adevarul in brate"(scotienii au drept istoric de a fi independenti) dar, fara sa stie, fac jocul Ocultei.
Oamenii nu trebuie sa uite ca pana la a fi o natiune sunt oameni. Desi poate ranesc pe unii care sunt nationalisti, dar natiunile nu conteaza - nu conteaza daca suntem romani, germani sau unguri, important este ca suntem oameni. Ca oameni ar trebui sa fim uniti si nu dezbinati in mii de state cat mai minuscule cu putinta.
Datoria noastra este sa devenim uniti si nu dezbinati. Ne uneste faptul ca suntem oameni si ca, in realitate, suntem UNU, iar de despartit nu ne desparte decat iluzia de a fi o natiune distincta.

sursa foto: http://jurnalul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu