miercuri, 10 septembrie 2014

NASA - O centura de asteroizi de îndreaptă spre Terra.

O CENTURĂ de asteroizi de îndreaptă spre Terra. "Un MONSTRU COLOSAL va lovi Pământul în următorii şase ani" 442NASA ne alarmeaza din nou. De data asta NASA ne da de stire ca peste sase ani ne asteapta un adevarat iad pe Pamant. Expertii NASA ne avertizeaza ca mai multi asteroizi ar putea sa cada pe Pamant timp de 100 de ani.
Se pare ca este vorba despre o centura de asteroizi care se indreapta spre partea noastra a sistemului solar si care ar putea sa ne faca mari problema. Atat de mari incat sa stearga viata de pe fata Pamantului. 
Potrivit publicatiei "Sunday Express", un "ucigas global" se poate ciocni de Pamant pana in 2020, stergand viata de pe fata pamantului si schimband clima timp de milenii.
Aceste predictii ingrozitoare au la baza datele date publicităţii de către NASA în care se arăta că peste 400 de impacturi sunt aşteptate între 2017 şi 2113. Datele NASA se bazează pe noi informaţii obţinute de agenţia spaţială în ultimele 60 de zile.
"Dacă aşa ceva se va întâmpla, depinzând de locul unde va lovi, va afecta viaţa pe Pământ. Chimia atmosferică va fi deranjată, mai precis va fi blocată lumina soarelui. Va fi ceva asemănător unui ierni nucleare care poate dura zeci de mii de ani. Aceste comete au 200-300 de kilometri în diametru şi sunt pur şi simplu monştri care pot distruge Pământul. Riscul imediat vine însă de la asteroizii mai mici de un kilometru în diametru. Aceştia sunt cu zecile de mii şi sunt capabili să cauzeze daune la scară regională.  Unul dintre ei a lovit Siberia în 1908 şi, din fericire, nu a lovit o zonă populată. Dacă s-ar fi întâmplat asta în Londra, de exemplu, coliziunea ar fi şters de pe faţa pământului o suprafaţă de peste 150 de kilometri şi zgomotul s-ar fi auzit din altă ţară“, explică Bill Napier.
Niciodata nu am fost de acord cu aceste avertismente cataclismice si nu ma sperie nici astea. Viata de pe Pamant nu sta in mana haosului. Ea apartine de un Univers extrem de inteligent si are la baza un infinit de realitati sau dimensiuni paralele.
Nimic nu se termina pentru totdeauna, totul are continuitate. Daca cu adevarat o civilizatie atrage karmic o calamitate aceasta nu o va sterge de pe fata pamantului ci, in cel mai rau caz, o va "restarta".
Daca cu adevarat aceasta avertizare se va dovedi reala, vom avea probleme, dar nu intr-atat incat sa ne distruga complet.
Oricum, eu nu cred in aceasta avertizare, fiindca viitorul depinde doar de noi. Sincer, m-am cam saturat de predictii catastrofale - ba razboaie mondiale, ba bombardamente cosmice. Toate aceste predictii au un singur rol - sa sadeasca frica in noi. Traiti-va clipa si fiti constienti de realitate.

sursa: http://www.antena3.ro/      sursa foto: http://www.antena3.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu