miercuri, 3 septembrie 2014

Oamenii nu se intalnesc intamplator

Nimic nu este intamplator. Nici un om nu iti intersecteaaza calea intamplator. Incepand cu rudele tale si pana  la oamenii pe langa care treci pe strada, toti acestia au un rol in viata ta. Problema este ca noi nu suntem constienti de asta, iar daca totusi suntem constienti, ignoram acest aspect.
Oamenii straini nu sunt de fapt straini. Ei au ajuns langa tine in acel moment pentru ca asa trebuia. Atunci cand vorbesti cu sinele tau el iti raspunde de multe ori prin oamenii de langa tine. Asa ca fiecare om pe care il intalnesti este un purtator de mesaj.
Multi indivizi merg pe strada pierduti in ganduri si in acest fel ei nu interactioneaza cu realitatea si cu oamenii pe langa care trec si pierd mesajele pe care Universul le trimite.
Oamenii sunt o parte importanta a acestei realitati, de fapt ei reprezinta Universul asa ca daca vrem sa discutam cu acesta din urma trebuie sa discutam cu oamenii. Atunci cand vrem sa ascultam Universul trebuie sa ascultam oamenii, ei sunt reprezentantii Universului.


sursa foto: http://www.toateblogurile.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu