luni, 29 septembrie 2014

“Se pare ca toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populatia” declara chimistul Shane Ellison

Da, este o declaratie socanta pe care chimistul Shane Ellison o face privind cu atentie la ceea ce se intampla in domeniul farmaceutic mondial. Un domeniu in care sanatatea oamenilor pare sa nu conteze. Cititi ceea ce declara:
Sunt chimist. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: “Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.
Deci este un model de business care oferă oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – inventarea maladiilor. Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide”.
„Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări și atunci se inventează alte maladii. Cu preparate psihiatrice se pot inventa maladii fără sfârșit. […] Cum companiile farmaceutice reușesc să le vândă? Cum le vând?”
„Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința. Cel puțin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici.”
 P.S. - Ceea ce spune acest chimist este perfect adevarat dar sa nu uitam ca Shane Ellison este un luptator inrait impotriva industriei farmaceutice mondiale si de multe ori are tendinta de a fi foarte subiectiv in ceea ce priveste tratamentul medicamentos. Nu sunt un sustinator al tratamentului cu medicamente (doar observati materialul postat de mine) dar nu pot sa nu observ ca si pastilele isi pot face efectul lor benefic atunci cand nu mai exista solutii de moment impotriva unei boli.
Nu toate medicamentele sunt otrava. Sunt anumite medicamente, fabricate in fabrici independente de marile trusturi mondiale farmaceutice, care chiar pot fi benefice. Cateva dintre aceste fabrici se regasesc la noi in tara. Nu am sa le fac reclama dar va pot stimula sa luati mai mult in considerare unele produse farmaceutice romanesti in locul celor straine.
La general vorbind, recomandarea mea este ca orice remediu impotriva oricarei boli trebuie cautat in noi insine si mai apoi in natura, medicamentatia alopata fiind ultima varianta pe care sa o luam in calcul.
sursa: http://jurnalparanormal.ro/    sursa foto: http://article.wn.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu