vineri, 10 octombrie 2014

Baba Vanga - Extraterestrii vin de pe a treia planeta de la Pamant si ne controleaza

Baba Vanga este recunoscuta pentru profetiile sale dar si pentru viata sa pe care a trait-o intr-un mod cu totul neobisnuit. O viata plina de evenimente paranormale care a influentat-o decisiv pe Vanga si care a facut-o sa prezica niste evenimente istorice extraordinare.
Desi toata viata a fost oarba Baba Vanga a avut parte de calatorii interdimensionale care i-au oferit un spectacol vizual fabulos. In calatoriile sale Baba Vanga era mai tot timpul insotita de niste entitati extraterestre care pareau sa provina de pe a treia planeta de la Pamant, vorbeau o limba numita Vamfim si probabil respectau o anumită ierarhie, pentru că unii dintre ei veneau mai rar atunci când trebuiau sa comunice despre evenimente excepţionale sau când urma să se petreacă mari catastrofe. 
In anul 1978 aceasta afirma: „Îi văd cam de un an de zile. Sunt transparenţi. Ei apar aşa cum omul îşi vede chipul reflectat în apă. Sunt îmbrăcaţi în haine aidoma zalelor, care strălucesc precum solzii de peşte. Se pare că printre ei se află şi femei. Pletele lor se aseamănă cu algele şi sunt moi ca puful de gâscă, înconjurându-le capetele ca nişte aureole. Uneori, în partea din spate au ceva asemănător cu aripile.
Adesea când mă întorc în casa mea din Petrici, îi găsesc aşezaţi prin camere. Vorbesc cu ei. Câteodată, de la distanţă, încă înainte de a ajunge la poarta casei aud sunete lente şi tărăgănate, ceva ca o melodie, ca şi când un cor ar cânta psalmii.
Uneori, unul dintre ei mă prinde de mână şi mă duce în ţara lor. Pornim. Merg pe un pământ semănat cu stele, ca şi cum aş călca pe ele. Cei care mă însoţesc se deplasează cu repeziciune, de parcă ar sări. Pleacă şi se întorc. Pe pământul lor totul este foarte frumos. Aici este o natură atât de minunată încât, pur şi simplu, nu poate fi descrisă... însă nu ştiu de ce nicăieri nu văd case, scrie yogaesoteric.net.
Aceste fiinţe sau veniţi, nu ştiu cum să-i numesc, sunt foarte severi. Când vorbesc, glasurile lor răsună ca ecoul. Uneori îmi aşează la urechi ceva asemănător căştilor. Acolo, pe pământul lor, totul este foarte bine organizat şi pe pământul lor se munceşte mult. Aceste fiinţe îmi spun că eu sunt cea mai directă legătură a lor cu pământul. Ei comunică cu foarte puţini oameni de pe planeta noastră. Ei ne controlează.

Nu îmi îngăduie să vorbesc despre ceea ce văd, despre ceea ce aud pe planeta lor. Câteodată unii dintre ei îmi spun: «Venim pentru un timp şi trebuie să ne întoarcem imediat. Nu cere prea mult de la noi şi nu ne întreba, pentru că ne este interzis să vorbim...»
Într-o zi am intrat în casă şi m-am aşezat în mijlocul holului, la parter, iar ei s-au rânduit în jurul meu. Erau cu toţii bărbaţi în vârstă, mai degrabă bătrâni, îmbrăcaţi în haine strălucitoare. Străluceau atât de puternic, încât holul părea scăldat în lumina soarelui. Mi-au spus: «Stai în picioare şi ascultă, iar noi îţi vom vorbi despre viitor. Nu te teme de nimic pentru că în faţa uşii tale este un paznic, un stâlp de fier». Mi-au mai spus că încă nu a venit vremea să vă spun tot ceea ce mi-au împărtăşit, dar pot să vă citez următoarele: «Lumea va suporta multe schimbări. Va urca şi va coborî. Şi echilibrul va apărea atunci când vom începe să vorbim cu oamenii!»”

sursa: http://www.obiectiv.info/         sursa foto: http://www.media1.rs/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu