miercuri, 8 octombrie 2014

Citate intelepte - Merita citite

Ziua Internationala a Fericirii: 10 citate despre fericire 
 Orice lucru care ţi se întâmplă devine învăţătorul tău. Secretul este să înveţi să te aşezi la poalele propriei tale vieţi şi s-o laşi să te înveţe. Tot ceea ce ţi se întâmplă este fie o binecuvântare, care este, în acelaşi timp, o lecţie, fie o lecţie, care este, în acelaşi timp, o binecuvântare.Toată viaţa noastră trebuie să fie o lecţie de modestie. Unii oameni apar în viaţa noastră ca o binecuvântare, alţii ca o lecţie.

Viaţa este oportunitate, foloseşte-o. Viaţa este frumuseţe, admir-o. Viaţa este un vis, realizează-l. Viaţa este o provocare, înfrunt-o. Viaţa este un joc, joacă-l. Viaţa este o promisiune, realizeaz-o. Viaţa este tristeţe, depăşeşte-o. Viaţa este un cântec, cântă-l. Viaţa este o luptă, accept-o. Viaţa este o tragedie, înfrunt-o. Viaţa este o aventură, îndrăzneşte. 
Viaţa este noroc, fă-ţi-l. Viaţa este viaţă, luptă-te pentru ea.

Diferenţa dintre şcoală şi viaţă? La şcoală ţi se dă o lecţie, apoi un test. În viaţă, ţi se dă un test care te învaţă o lecţie.

"OAMENII CONSTRUIESC PREA MULTE ZIDURI SI PREA PUTINE PODURI ” Isaac Newton.

,,Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor este fara sfarsit.,, Maica Tereza.

“Sadim seminte care vor inflori in functie de vietile noastre, asa ca, cel mai bine, ar fi sa smulgem buruienile maniei, zgarceniei, invidiei si indoielii.” Dorothy Day.

“Marea descoperire a generatiei mele este ca fiinta umana isi poate schimba viata prin schimbarea atitudinii ei.” William James.

"Florile sunt cuvintele frumoase si hieroglifele naturii cu care ne face sa intelegem, cat de mult ne iubeste." Goethe.

"Dragostea nu este doar un zambet, nu este doar o floare, dragostea este un suflet ranit si apoi vindecat de altul." Octavian Paler.

sursa: http://cuvintealesevorbeintelepte.blogspot.ro/     sursa foto: http://www.bestmusic.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu