duminică, 5 octombrie 2014

Forta gandului - Focalizarea pe un scop precis

Forta gandului este imensa, de fapt este atotputernica. Cu ajutorul gandului putem face orice... chiar orice. Gandul bine focusat spre un scop precis poate face minuni. Probabil va ganditi ca fara actiune gandul nu are nicio forta. Este adevarat ca actiunea face ca gandul sa prinda putere mult mai repede, in cazul oamenilor, asta pentru ca acestia nu sunt capabili sa se focuseze atat de precis incat sa produca mutatii la nivel molecular.
Oamenii au probleme in a-si directionat gandul intr-un singur punct. Aceasta problema este milenara si pentru a scapa de ea va trebui sa scapam de milioanele de conditionari pe care noi oamenii ni le-am pus in toti anii petrecuti pe Pamant.
Este extrem de greu sa scapam de aceste conditionari sau limite auto-impuse, de aceea actiunea propriu-zisa va da gandului impuls si il va ajuta sa se materializeze. Gandul focusat spre un scop precis, urmat si de actiune, va garanta materializarea sa.
Ganditi-va serios la ce vreti sa faceti in viitor, creati-va un tablou mental cu privire la acest fapt si apucati-va serios de treaba. Nimic nu va va sta in cale.

sursa foto: http://piramidaenergie.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu