vineri, 17 octombrie 2014

Marea Schimbare... prin implicare

Inainte de anul 2012 oamenii isi inchipuiau si isi doreau, chiar, ca schimbarea acestei lumi sa se produca brusc. Nu era nicio problema daca schimbarea s-ar fi facut printr-un razboi mondial sau printr-un dezastru planetar ci doar sa se schimbe totul dintr-o data - de fapt si in acest moment se gandeste la fel.
Spre dezamagirea multora, care au prevestit nenorociri sau apocalipse, schimbarea se face treptat. Constiinta umana face schimbarea iar aceasta se modifica in functie de evolutia gandirii noastre si a implicarii noastre in aceasta realitate.
Meditand la aceasta lume am constatat faptul ca majoritatea oamenilor sunt comozi, prefera sa aiba un loc sigur si "caldut" de munca care sa le asigure un confort financiar sporit pentru ca mai apoi sa calatoreasca in tihna si sa faca shoping.
Oamenii nu doresc sa se implice. Considera chiar ca nu merita sa se implice in nimic care sa le complice viata. Din acest fapt majoritatea oamenilor care se considera onesti nu se implica, de exemplu, in politica.
Politica este considerata a fi murdara si asa si este. Este murdara pentru ca oamenii care se implica in ea sunt murdari. Oamenii murdari se implica in politica pentru ca oamenii onesti prefera sa "doarma".
Multi se intreaba cum de o clica de oameni fara suflet continua sa ne domine din umbra formand asa numita Oculta Mondiala - acest fapt se datoreaza neimplicarii maselor in conducere.
Trebuie sa intelegem ceva - nu putem schimba nimic daca nu ne implicam cu adevarat. Schimbarea nu se face fara implicarea noastra, fiindca realitatea este construita de noi. Noi construim realitatea fara sa ne dam seama ca lasam forte straine sa ne manipuleze.
Realitatea exista pentru ca noi sa o manipulam iar prin asta trebuie sa ne implicam total.
Poate va intrebati de ce unii "ciobani", fara cele mai elementare cunostinte, ajung sa devina personaje cheie in aceasta realitate. Acest fapt se intampla fiindca aceste personaje se implica la maxim jucand, in a celasi timp, toate cartile indiferent de risc.
Nimic nu vine fara implicare, de fapt de asta existam ca fiinte fizice. Existam pentru ca sa ne implicam nu ca sa asistam pasivi la cum niste "paraziti" ne conduc.
Oculta Mondiala cunoaste acest fapt si de asta incearca sa ne tina pasivi in fata telenovelelor si a multitudinii de emisiuni de tampit indivizii.
Trebuie sa intelegem ca nimic nu se va schimba peste noapte si ca acest fapt ne implica si pe noi. Noi nu suntem doar niste observatori. Noi suntem niste creatori, asa ca trebuie sa cream aceasta realitate dupa chipul si asemanarea noastra... prin implicare totala.
Implicati-va in politica pentru a o schimba. Deveniti profesori pentru a schimba gandirea viitoarei generatii. Daca aveti voce, deveniti cantareti in asa fel incat, prin muzica, sa expuneti noi idei. Deveniti mari oameni de afaceri sau economisti, in asa fel, incat sa schimbati de la radacina ceea ce inseamna in acest moment economie. Fiti orice vreti sa fiti, dar faceti-o la nivel mare printr-o implicare la nivel maxim. Doar in acest fel vom schimba aceasta realitate. 

sursa foto: http://istoriiregasite.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu