duminică, 19 octombrie 2014

Punctele energetice ale Romaniei


Zone in care oamenii se simt inexplicabil: Punctele energetice ale RomanieiAutor: Angelo TautuRomania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii.


Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, liniste si echilibru si uneori chiar s-au vindecat de diverse boli. Însa nu toate energiile sunt benefice. Exista locuri unde se intampla accidente inexplicabile si, din pacate, multi oameni si-au pierdut viata.


Bioenergoterapeutii sustin ca Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului. Specialistii care au studiat ani la rand aceste fenomene spun ca in acea zona este un punct de trecere catre alte lumi. Mai mult, spun chiar ca au cunoscut un barbat care a trecut in alta civilizatie si s-a intors dupa trei ani cand toata lumea in credea mort.Conuri de lumina


Cel mai cunoscut triunghi energetic din tara noastra este Omu - Babele - Sfinxul, de o putere extraordinara. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-laptoasa si se inregistreaza semnale radio venite din interiorul muntelui.


O zona in care apar des obiecte zburatoare neidentificate este cea a lacului Urlui.Tot in tara noastra se mai intampla un fenomen inexplicabil. Respectiv varful Gugu, din Muntii Retezat Godeanu, este muntele care dispare. Se spune ca la anumite ore din zi, muntele dispare privirii, si, in plus, au fost semnalate tot felul de fenomene stranii. Un prim episod din aceste evenimente ciudate s-a derulat in noaptea de 4 august 1991, cand mai multi oameni aflati intr-o tabara stabilita an preajma Varfului Gugu au vazut o explozie luminoasa, care parea ca iese chiar din munte, scrie presa de specialitate. Prezenta fenomenului a depasit granitele tarii si in fiecare an vin turisti din Germania, Franta sau Suedia care vor sa surprinda pe obiectivul aparatului de fotografiat exploziile luminoase.

material preluat din: http://www.esoterism.ro/               sursa foto: http://qmagazine.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu