miercuri, 1 octombrie 2014

Razboiul ca reclama - Noile avioane invizibile F22 Raptor in actiune

2555 military f 22 raptor wallpaper 620x387 f22 raptor wallpaperRazboiul este privit ca o reclama de mass media si asta este ceva oribil, mai ales cand sute de oameni nevinovati mor din cauza unui razboi inventat de Oculta Mondiala. Oculta Mondiala ce a falsificat grosolan niste decapitari ale unor ziaristi pentru a incepe niste ucideri in masa.
Recent am observat, in presa, cum americanii fac reclama avionului F22 Raptor care a fost trimis sa devasteze Irakul. Desi este prezentat ca fiind de ultima generatie, avionul F22 este o tehnologie depasita si asta o puteti verifica studiind proiectele avioanelor naziste care aratau identic - americanii au preluat in totalitate tehnologia nazista dezvoltata in anii 30 si o prezinta acum ca fiind de ultima generatie.
Nu pot sa nu constat ca razboiul din Irak a fost creat cu un scop economic vizibil. Avioanele F22, desi nu sunt de vanzare in prezent, trebuiau sa faca "rodajul" in lupta, iar teatrul de lupta perfect a fost Irakul.
Pe langa prezentarea avionului cu pricina in actiune, materialele din mass media prezinta si declaratiile unor mari demnitari care lauda aceste avioane. Avioane care, in prezent, iau viata multor oameni care au o singura "vina"... ca se afla pe teritoriul de testare a noilor tehnologii de lupta.

sursa foto: http://www.wallpapeers.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu