marți, 14 octombrie 2014

"SUA si Anglia au creat organizatiile teroriste Al-Qaida si Stat Islamic"

"America, regimul sionist si veteranii specializati in crearea de clivaje - Guvernul ticalos al Marii Britanii - au amplificat eforturile de a crea diviziuni intre siiti sisunniti". Statele Unite si Marea Britanie au creat reteaua Al-Qaida si grupul terorist Da'esh (Stat Islamic), scopul fiind de a genera disensiuni, in lupta impotriva Republicii Islamice Iran; acum, grupul Stat Islamic s-a intors impotriva lor" 
Aceste declaratii apartin liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei. Declaratiile sunt perfect adevarate dar contin si putina dezinformare sau ceva lipsa a cunoasterii adevarului. Este vorba de faptul ca ayatollahul Ali Khamenei considera ca aceste grupari s-au intors impotriva SUA dar adevarul este altul. Aceste grupari sunt inca conduse de americani si poarta un conflict fals, totul fiind de fatada.
Este binevenita o asemenea declaratie deoarece unii oameni pot sa isi reconsidere parerea in ceea ce priveste asa-numitul razboi contra terorismului. Adevarul incepe sa iasa la iveala.

sursa articol si sursa foto: http://www.bzi.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu