marți, 25 noiembrie 2014

Agentul NASA John Lear declara - "Ce se întâmplă pe Marte este ţinut secret"

Planeta Marte a constituit inca din Antichitate un subiect de interes maxim pentru umanitate.I s-a dat nume razboinic (Marte - zeul razboiului la romani) si a fost considerata a fi un obiect ceresc raspunzator de razboaie si cataclisme.
In perioada contemporana planeta constituie o parte inca neexplorata corespunzator a Universului (desi ma indoiesc serios de acest fapt), astfel ca marile puteri precum SUA si Rusia au trimis vehicule spatiale spre acest corp ceresc pentru a-l investiga in profunzime.
Vehiculele, trimise in mare parte de SUA, au captat insa, fiecare dintre ele, imagini destul de bizare. Imagini bizare ce au starnit puternic imaginatia multora dintre adeptii teoriei conspiratiei. Astfel ca, au aparut o sumedenie de teorii pe baza acestor imagini.
Recent, John Lear, fost angajat NASA, a făcut o  serie declarații surprinzătoare despre ceea ce se întâmplă pe Marte. Avand acces la informatii, John Lear declara ca atunci când rover-ul Viking a fost trimis pentru a explora planeta Marte, in 1979,  numeroase întâmplări ciudate s-au petrecut. 
Pe Marte, panourile roverului Viking se acopereau cu praf din cauza vanturilor puternice. Acest fapt, de multe ori, bloca incarcarea cu energie a bateriilor si acesta se oprea.
Ciudat era faptul ca de multe ori roverul aparea curatat. Faptul ca roverul era curatat i-a pus pe gânduri pe angajații NASA care au început să fie foarte atenți la detaliile captate și transmise de către acest mecanism spre Terra.
Lear a mai declarat ca de multe ori in fotografiile de pe Marte, trimise de rover, se puteau vedea numeroase umbre ale unor oameni misterioşi. Chiar si ultimul rover trimis pe Marte, Opportunity, a captat la randul sau imagini destul de ciudate (forme umanoide in diferite ipostaze) care au nascut mii de controverse in randul oamenilor de stiinta, dar si a internautilor.
Bineinteles, NASA a declarat ca aceste imagini sunt efectul unui joc de umbre și nimic mai mult. Dar aceasta explicatie nu a convins pe toata lumea, asa ca enigmele au ramas nerezolvate.
Faptul ca John Lear a facut aceste afirmatii ne lamureste putin cu privire la aceste imagini si aduce noi argumente cu privire la existenta vietii extraterestre. In acest mod adevarul iese la lumina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu