sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Confesiunea unui om de stiinta inaintea mortii - Extraterestrii exista pe Terra si sunt prietenosi... Video

ExtraterestriExtraterestrii reprezinta un subiect care ne fascineaza si care creeaza, in permanenta, controverse. Exista sau nu extraterestri - asta este o intrebare la care se pare ca am gasit raspunsul. Cel putin asa sustine Boyd Bushman, un om de stiinta care a lucrat la faimoasa si misterioasa Area 51 (n.r. Zona 51) din Nevada, SUA.
Inainte de decesul sau, Boyd Bushman a sustinut un interviu inregistrat video in care sustine ca exista extraterestri si ca SUA ar avea acces la tehnologie extraterestra, pe care el ar fi folosit-o in interesul companiei specializata in probleme de securitate, Lockheed Martin.
"Cu referire la navele extraterestre, cetateni americani lucreaza la constructia de OZN-uri 24 de ore din 24. Incercam sa ne dam seama cum sa le contruim", a declarat Bushman in interviul video.
De numele lui Boyd Bushman se leaga mai multe brevete de inventie inregistrate in SUA, fiind un om important din cadrul companiei Lockheed Martin.
Legat de compania Lockheed Martin au mai fost facute dezvaluiri acum ceva ani in urma. Aceste dezvaluiri il aveau in centrul atentiei pe Ben Rich, un alt angajat important al companiei care declara: "Avem deja mijloace de a calatori printre stele, insa accesul la aceste tehnologii este complet blocat si ar trebui sa se intemple ceva colosal pentru ca umanitatea sa poate beneficia de pe urma lor... Stim deja sa facem orice va puteti voi imagina".
Revenind la Boyd Bushman, in inregistrarea video, acesta prezinta o multime de poze cu presupusi extraterestri. Boyd mai sustine ca in acest moment, la Area 51, sunt studiate doua grupuri de fiinte de pe alte planete. Extraterestrii ar avea degete lungi si ar fi originari de pe o planeta cunoscuta sub numele de Quintumnia.
Conform omului de stiinta printre extraterestrii care "lucreaza" pentru compania americana unii dintre ei sunt chiar "prietenosi".

sursa foto si articol: http://stirileprotv.ro/     
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu