sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Declaratie surprinzatoare - "Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani"

In ultima vreme observ o "cascada" de dezvaluiri despre planeta Marte. Asta ma obliga sa postez aceste stiri si sa le comentez ca atare. O astfel de dezvaluire o face o femeie cunocuta cu numele de Jackie. Aceasta este o fosta angajata NASA, ce a fost cunoscuta publicului larg dupa declaratiile pe care le-a facut despre misiunea roverului Viking, de acum 35 de ani.
In timpul unei emisiuni radio aceasta a declarat: “Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani”.“Ma intreb daca poti rezolva un mister vechi de peste 27 de ani. Roverul Viking se plimba intr-un perimetru stabilit initial, insa pe un alt canal unde primeam imagini live de acolo, deodata, am observat doi oameni in costume de astronaut, nu cele obisnuite, pe care le cunoastem cu toti”, le-a marturisit femeia in direct.
“Se indreptau catre Roverul Viking, venind dinspre linia orizontului. Intrebarea mea este: erau oamenii nostril?”, a mai adaugat Jackie.
Aceasta a mai declarat ca nu a fost singura care a observat aparitia misterioasa. Alaturi de ea, in cabina de control a misiunii, se aflau alti sase angajati. “Am fugit la etaj, dar deja ne incuiasera pentru a nu vedea mai mult”, a explicat aceasta.
Poate considerati ca aceste declaratii sunt doar vorbe in vant. Dar, avand in vedere ca http:// www.mirror.co.uk/ a postat aceasta stire, ma face sa cred in credibilitatea acestor dezvaluiri. Este clar ca se urmareste o dezvaluire de proportii despre viata de pe Marte, iar aceste stiri, pe care si le-am postat zilele acestea, sunt doar inceputul.

sursa: http://stirileprotv.ro/             sursa foto: http://bucurestifm.ro/

Mai puteti citi: http://dimline.blogspot.ro/2014/11/fizicianul-john-brandenburg-declara.html                            http://dimline.blogspot.ro/2014/11/agentul-nasa-john-lear-declara-ce-se.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu