miercuri, 26 noiembrie 2014

Fizicianul John Brandenburg declara - "Viața pe Marte, distrusă de un atac nuclear"

Planeta Marte a sustinut, in vechime, o civilizatie infloritoare care se pare ca fost distrusa de un atac nuclear extrem de intens ce a decimat complet viata pe aceasta planeta. La aceasta concluzie a ajuns fizicianul american John Brandenburg, om de stiinta ce lucreaza in domeniul tehnologiilor și a propulsiei spațiale cu plasmă, în cadrul companiei Orbital Technologies, Madison Wisconsin.
Conform lui Brandenburg, pe Marte ar fi existat o civilizație înfloritoare de tip umanoid care ar fi dispărut în urma unui atac nuclear ce ar fi provocat o catastrofa de mari dimensiuni. Acesta se întreabă dacă nu cumva acest eveniment ar fi fost cauzat de un puternic atac nuclear executat de o altă civilizație, aflată la un nivel superior de dezvoltare. 
Fizicianul John Brandenburg are numeroase cercetări aplicate ale teoriei Vortex de propulsie a motoarelor de rachetă și este doctor în Fizică, specializarea sa fiind, desigur, Teoria Fizică a Plasmei.
John Brandenburg isi sprijina totusi teoria pe o ipoteză care nu poate fi verificata - și anume aceea că mulți dintre izotopii prelevați din atmosfera de pe Marte sunt asemănători izotopilor radioactivi generați de exploziile bombelor cu hidrogen experimentate pe Terra.
Brandenburg presupune că motivul pentru care nu a fost detectat niciun semnal extraterestru - Paradoxul Fermi - ar fi acela că toate civilizatiile care puteau trimite mesaje spre Pamant au fost distruse.
Teoria lui Brandenburg este una foarte credibila si este sustinuta si de existenta pe Pamant a unor urme lasate de niste bombardamente atomice destul de serioase, ceea ce ne face sa credem ca istoria ascunde o imensa trauma care a pus amprenta pe viata de pe Terra. O trauma care a schimbat total viata oamenilor din acele timpuri trimitandu-i intr-o adevarata epoca intunecata.

sursa: http://jurnalul.ro/             sursa foto: http://www.gopixpic.com/

Un comentariu:

  1. buna ziua,
    acest om de stiinta a ajuns la o conluzie destul de apropiata de adevar in sensul ca atmosfera de la suprafata planetei a fost distrusa de folosirea abuziva a energiei nucleare de catre martieni.Ceea ce nu stie sau nu spune este ca nu a fost distrusa in totalitate ,multi anticipand consecintele au construit habitatul in subteran.Planeta este locuita si la ora actuala si nu ma refer la pamantenii care au baze pe Marte.Nu la fel am procedat in trecut(rasa atlanta) si procedam in acelasi fel si acum?De ce oare sunt atat de multe constructii subterane la noi pe planeta,practic vorbim de orase in cel mai adevarat sens al cuvantului.

    RăspundețiȘtergere