duminică, 9 noiembrie 2014

Misterul copilului extraterestru din Nepal

Pamantul a fost vizitat din cele mai vechi timpuri de fiinte ce nu isi aveau originea pe aceasta planeta. Acest fapt este dovedit de foarte multe descoperiri, care, multe dintre ele, au fost tinute secrete pentru a nu starni curiozitatea asupra adevaratei noastre istorii.
O posibila dovada in acest sens o reprezinta cazul copilului nepamantean din Nepal. Nepal, stat situat in extremul Orient, la intersectia influentelor indiene si chineze, a oferit posibilitatea doctorului Singh de a studia, in timpul unei misiuni cu caracter stiintific, un copil cu totul neobisnuit.
Baietelul parea a fi normal dar sub aceasta forma aparent obisnuita se gasea o entitate ce nu detinea inima si plamani. La aceasta concluzie s-a ajuns dupa ce bietelul a fost supus unei examinari cu raze X. In schimb, copilul detinea in interiorul pieptului un organ mare despre care doctorul Singh nu stia ce sa creada.
Conform declaratiilor mamei copilului, tatal baietelului era un barbat tanar si frumos cu pielea palida care a coborat din cer si a urcat inapoi. 
Doctorul Singh a incercat sa ia copilul cu el si sa-l studieze mai aprofundat dar localnicii s-au opus spunand ca nu vor sa ii supere pe cei din cer.
Cazul a starnit curiozitatea ufologilor din intreaga lume printre care si ufologul John Coleman care susține că extratereștrii sunt niște clone ce nu se pot reproduce ca oamenii, unele organe dispărând în timp. Acesta mai considera ca aceste entitati nu au esofag, gura lor putând dizolva lichidul, fiind de fapt un fel de stomac.
Acest caz nu este ceva unicat el fiind similar cu multe alte cazuri care au fost depistate de-a lungul istoriei printre care putem enumera cazul bebelusului din Italia ce detinea, la nastere, o inima artificiala de mărimea unei mingi de ping pong ce îndeplinea toate funcțiile unei inimi normale si cu cazul unei fetite din Ungaria, care, conform declaratiilor mamei sale, facute sub hipnoza, tatal ei parea a fi venit din ceruri. De remarcat ar fi faptul ca acea fetita se intelegea perfect cu pasarile si animalele, inteligenta ei fiind cu mult peste medie.

sursa articol: http://www.realitatea.net/         sursa foto: http://www.revistamondena.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu