joi, 18 decembrie 2014

Dr.Clark C. McClelland, specialist în nave spaţiale - Am vazut un extraterestru inalt de peste doi metri

Cand discutam despre extraterestri trebuie neaparat sa ascultam vocile cele mai in masura sa vorbeasca, pentru ca ele cunosc fenomenul mai in profunzime si sunt capabile sa priveasca problematica dintr-un alt unghi.
O asemenea "voce" este cea a specialistului in nave spatiale de la NASA, Dr. Clark C. McClelland, care a declarat ca a vazut un extraterestru de aproximativ 2,20 m înălțime pe monitoare în timp ce se afla de serviciu la Centrul Spaţial Kenedy, la controlul evoluţiei unei navete în spaţiu.
Conform acestuia extraterestrul stătea vertical în compartimentul navetei destinat încărcăturii, fiind implicat intr-o discuţie cu doi astronauţi americani. Clark a mai observat, de asemenea, pe monitoare nava extraterestrului, care se afla pe o orbită stabilă în spatele motorului principal al navetei.
Am observat acest eveniment timp de un minut şi şapte secunde – a declarat omul de ştiinţă american, Clark C. McClelland – timp suficient pentru a memora tot ce am văzut. Era vorba de un extraterestru şi o navă spaţială. Era o făptură înaltă de aproximativ 8-9 picioare înălţime (aproximativ 2,20 m), de formă umanoidă, avea două braţe, două picioare, un torace îngust şi un cap de dimensiuni normale pentru statura sa. [...] Îşi mişca foarte mult braţele – ca şi cum ar da indicaţii. Nu am auzit nici o comunicaţie vocală. Casca sa nu era la fel de mare precum ale celor doi astronauţi NASA şi avea un vizor pentru vedere frontală. Avea un mic dispozitiv, probabil pentru comunicaţii, ataşat doar pe partea dreaptă a căştii. Nu am văzut nici un rezervor pentru oxigen. Era înfăşurat cu o centură lată. […] Nu am observat nimic din ceea ce putea fi o armă. […]"
"Ulterior am fost contactat de un prieten, care mi-a spus că și el a observat un extraterestru de 8-9 picioare înălţime, în interiorul compartimentului pentru echipaj al navetei noastre. Ambele misiuni au fost întâlniri DoD (Pentagon) Strict Secret (TS)”.

sursa articol si foto: http://jurnalparanormal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu