duminică, 21 decembrie 2014

Oculta Mondiala - Premizele unui stat global mafiot... Legaturi istorice

Premizele unui stat global mafiot au fost puse inca din Antichitate. Formarea imperiilor in Antichitate incepea deja sa introduca in interiorul constiintei umane ideea de stat multi-etnic in care marea masa a oamenilor era controlata de o mica elita din varful statului.
In Europa, Imperiul Roman respecta aceasta "reteta", astfel ca mai mult de 70% din populatie era extrem de saraca sau sclavizata.
Evul Mediu va avea rolul de a duce acest sistem social la extrem. Aceasta epoca istorica este caracterizata de feudalism, forma sociala care avea la baza trei stari sociale.
Prima stare o reprezentau taranii - 90% - erau cei care munceau pamantul. Acestia duceau o viata extrem de precara si care practic nu aveau libertati, depinzand in totalitate de seniorul feudal. De munca taranului depindea in schimb tot regatul.
A doua stare o reprezentau preotii - cei care se rugau. Acesti paraziti, in foarte mica masura adevarati oameni spirituali, se foloseau de pozitia lor pentru a aduna bogatii si pentru a nu munci sau a nu lupta.
A treia stare era clasa senioriala - cei care luptau. Acestia reprezentau elita si erau organizati si ei in diverse sisteme sociale. Existau seniori mari sau mai mici care aveau vasali (servitori) alti seniori. Acestia luptau pe campul de lupta, aveau drepturi si din randul lor apareau regii.
Dupa cum vedeti istoria era dominata de o mica elita care avea rolul de a conduce si de a domina total celelalte clase sociale.
Un aspect foarte interesant al marilor jupani cat si a familiilor regale de mai tarziu l-a reprezentat legaturile familiale dintre seniori si familiile nobiliare si regale. Aceste legaturi faceau ca toti regii sau conducatorii sa fie inruditi. Sa fie inruditi prin intermediul asa-zisului sange albastru. Un sange albastru care parea sa fie o mostenire a unor zeitati din vechime. Zeitati ce erau reprezentate de simbolul Dragonului. Astfel ca numele de Dragon era ceva obisnuit in randul marilor familii nobiliare. Pe langa faptul ca au existat anumite fratii care aveau ca si simbol dragonul, acest nume reprezenta practic o dovada a sangelui albastru.
In tara la noi, Vlad Dracul (Vlad Tepes) a fost un urmas al familiei Dracului sau Dragonului (cuvantul drac era similar cuvantului dragon) din Tara Romaneasca, familie care a fost inrudita si cu cea a Musatinilor din care facea parte Stefan cel Mare. De fapt, Stefan cel Mare a fost var de drept cu Vlad Tepes.
Se credea astfel ca toate familiile nobile se trag dintr-un neam foarte vechi ce provenea de dincolo de istorie. In acest mod se pare ca istoria a stat sub semnul dragonului, o entitate ce nu este cunoscuta pe deplin  nici in zilele de astazi.
Elitele nu au avut un tel comun si s-au duelat in razboaie ori de cate ori au avut probleme de rezolvat. S-au macelarit intre ei si au cautat tot timpul sa se domine. Un lucru interesant este faptul ca in mijlocul marilor familii nobile au stat marii negociatori care, in timp, au ocupat functii din ce in ce mai inalte.
Treptat negociatorii au preluat puterea totala ajungand sa domine marile familii nobiliare care au decazut odata cu modernismul si cu contemporaneitatea. Este de remarcat faptul ca cei care au preluat puterea din mainile marilor nobili au urmat acelasi drum ca si cei pe care i-au precedat, dar, de data asta, acestia au fost mai organizati si nu au mai rivalizat unii cu altii, reusind sa fie mult mai eficienti.
Fiind eliminata ultima garda, noii veniti au urmat o modalitate de sclavizare mai eficienta si mai "soft" creata. Daca pana in perioada istoriei medievale si inceputurile moderniste dominatia se facea sub aspectul cuceririi si a eroismului, in contemporaneitate accentul cadea pe pace si pe renasterea natiunilor.
Democratia, sau noul curent care incepea sa cuprinda SUA si Europa, era de fapt o modalitate diferita de sclavizare. Acest nou mod de lucru trebuia sa fie un plan pus in aplicare de o mana de oameni mai organizati, total diferiti de vechile familii nobile care actionau haotic. Oricum, noii lideri aveau puternice legaturi de familie cu fostii nobili, dar erau diferiti in abordare.
Primul Razboi Mondial si al Doilea Razboi Mondial au reprezentat de fapt trecerea de la vechea abordare la noua abordare a dominatiei. Noii stapani trebuiau sa fie vazuti intr-un cadru pozitiv. Ei erau acum capitalisti si stapaneau lumea in mod pacifist, prin intermediul banilor.
Razboaiele erau abordate si ele intr-un mod diferit, ocult. Orice razboi parea sa fie unul dus pentru pace sau pentru aparare. Nu se mai punea accentul pe cucerire... oamenii nu mai credeau in cuceriri prin forta armata.
Desi se pretau a fi pacifisti, razboaiele nu incetau sa existe, devenind niste masinarii de ucis din ce in ce mai perfectionate. Noile elite pareau a fi mai blande, dar de fapt erau mai periculoase. Acum ei nu mai abordau aspecte teritoriale, ei se implicau global.
Totul se facea la un nivel mai mare implicand in orice conflict (de orice natura - economica, militara, diplomatica) toate natiunile. Astfel ia nastere globalizarea implicand orice individ din orice coltisor al lumii - acum nimeni nu mai avea scapare.
Daca in trecut luptele intre natiuni se dadeau pe front, acum totul se reducea la bani si control (unde era nevoie, razboiul nu intarzia sa apara). Rand pe rand, statele nationale proaspat infiintate erau prinse precum mustele in plasele acestor paraziti mondiali.
Era mai usor acum, prin infiintarea statelor nationale, puterea liderilor era mica si usor de corupt. Statele erau mai mici avand resurse limitate. Orice stat care incerca sa duca o politica independenta era dezmembrat si trecut pe linie moarta (vezi cazul Iugoslaviei sau a Ucrainei) astfel ca pana la urma lucrurile se rezolvau usor, nimic nu le scapa.
Desi oamenii pareau mai invatati si cultivati, toate informatiile pe care masele le asimilau erau filtrate si modificate in asa fel incat noile generatii sa fie ele insele adepte Noii Ordini Mondiale. Elitele dispuneau de mai multe modalitati de manipulare - scoala, mass media, sportul de masa etc.
Acum totul depinde de bani. Fericirea sta in bani, reusita sociala depinde de bani sau chiar dragostea. Banul pare sa fie o entitate in sine. O entitate in sine care creea o noua forma de sclavie. Sclavia banului. O sclavie pe care oamenii chiar si-o doreau. Cei care nu aveau bani erau nevoiti sa lupte pentru ei pierzand timpul numai prin munca sau prin gasirea unor modalitati de a-i produce, iar cei care ii detineau depuneau eforturi pentru a-i inmulti sau a-i nu-i pierde - totul reprezenta un sistem de control extrem de eficient.
Desi pare ca traim vremuri mai bune, lupta pentru bani face ca oamenii sa devina sclavii altor oameni. Totul pare sa fie in mainile elitelor... dar totusi, totul este o iluzie. Cand ne vom trezi din ea, tot acest plan va disparea ca prin minune.

sursa foto: http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu