luni, 29 decembrie 2014

Un obiect misterios gasit pe Marte

Internautilor pare sa nu le scape nimic din ceea ce roverul Curiosity cerceteaza pe planeta rosie. Astfel, un internaut american din statul Maryland, pasionat de căutarea formelor de viaţă extraterestre, a descoperit într-o fotografie făcută pe Marte un obiect despre care afirmă că ar fi "o cutie decorativă" şi a cerut agenţiei spaţiale americane (NASA) să analizeze în detaliu acel obiect misterios ce are forma unei cutii paralelipipedice.
Cel care a descoperit "sicriul" este  Will Farrar, administratorul canalului WhatsUpintheSky37 de pe site-ul YouTube, în timp ce analiza o serie de fotografii realizate pe Marte de roverul american Curiosity.
"Această cutie arată în mod cert ca un sicriu modern făcut din ciment. La fel arată şi partea de stâncă de pe dealul din spatele lui, care pare să fie un fel de scări, dar şi resturile din piatră din partea stângă a imaginii, care par să fie rămăşiţele unor construcţii făcute de o civilizaţie străveche", a declarat Will Farrar.
Oamenii de stiinta considera ca fenomenul  are la bază reacţia creierului uman care "vede" chipuri şi alte obiecte semnificative în locuri obişnuite si pare sa fi aparut  pentru ca ochiul uman să poată să zărească feţe cunoscute în mediul înconjurător şi pentru ca oamenii să poată astfel să îşi recunoască prietenii dintr-o mulţime de persoane.
Desi controversata aceasta descoperire vine sa "completeze" declaratiile unei femei cu numele Jackie care declara ca a vazut oameni pe Marte in timp ce lucra pentru NASA.
"Apoi, am văzut doi bărbaţi în costume spaţiale - nu acele costume voluminoase pe care noi le folosim de obicei, ci altfel de costume, care păreau să aibă rol de protecţie. Au venit dinspre linia orizontului şi s-au îndreptat spre Viking Explorer", a declarat ea.
Ce credeti, internautii au dreptate sau doar au iluzii?

sursa articol si foto: http://www.mediafax.ro/

cititi si: http://www.dimline.blogspot.ro/2014/11/declaratie-surprinzatoare-am-vazut.html

Un comentariu:

  1. Sunt de parere ca oamenii fac asocieri de forme.Acest gen de analize nu au support !

    RăspundețiȘtergere