miercuri, 3 decembrie 2014

Un OZN controlat de rusi starneste apele in interiorul armatei americane - Video

Satelit rusesc pe orbită.In prezent, se contureaza, din ce in ce mai mult, un nou razboi rece, astfel ca armatele celor doua state rivale, Rusia si SUA, scot de la "naftalina" arme nu tocmai conventionale pentru a se spiona si a se sabota una pe alta.
O asemenea arma neconventionala ar putea fi un obiect zburător neidentificat, cu traiectorie ciudată, care orbitează în jurul Pământului. Se pare ca obiectul are o traiectorie controlată şi ca ar fi vorba de un OZN care executa un zbor controlat. 
Conform analizei facute de Space Alliance, obiectul neindentificat ar fi de fapt un satelit militar secret, plasat în spaţiu de Moscova. La aceasta concluzie s-a ajuns dupa ce obiectul a fost supus unei supravegheri stricte a poziţiei sale timp de jumătate de an. 
Obiectul a fost denumit de catre specialisti cu indicativul de 39765. OZN-ul a atras serios atentia mass mediei occidentale pentru ca New York Daily News il descrie ca pe un ucigaş de sateliţi", un satelit fantomă trimis special de ruşi pe orbită în acest scop.
"Acest zbor a fost efectuat pe 23 mai de o rachetă Rockot Breeze KM plecată de la baza spaţială din Plesetsk. La momentul respectiv Rusia anunţase că pasageri la bord trei sateliţi de telecomunicatie militari din clasa Strela 3M (Cosmos 2496, 2497 şi 2498)", scrie Space Aliance.
Se pare ca OZN-ul rus a continuat să coboare pe orbită, până la sfârşitul lunii august, ceea ce demonstreaza ca, mai mult ca sigur, nu este vorba de un fragment pasiv ci de o platformă activă care are capabilităţi de deplasare. In prima parte a lunii noiembrie, obiectul s-a aliniat, în acelaşi plan orbital, cu unul din sateliţii militari ruseşti.
O aparitie ciudata a misteriosului obiect a avut loc în primăvară cu o lună de zile după debutul conflictului din Ucraina ce s-a soldat cu anexarea Crimeei şi a războiului civil care a avut ca scop divizarea statului ucrainean.

sursa foto si articol: http://www.evz.ro/    
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu